""
""

Šabac je baš Urugvaj: Moćna Mačva posekla Orliće!

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.10.16. | 15:59

Lider Prve lige Srbije bez milosti prema Sinđeliću - 3:0

Mačva gazi! Sjajna ekipa iz Šapca zabeležila je danas i sedmu ovosezonsku pobedu u Prvoj ligi Srbije kojom je nastavila da hita krupnim korakom ka Superligi. S pravom ih često ljubitelji fudbala iz milošte zovu provincijskim Urugvajem, Šapčani taj epitet potpuno zaslužuju. 

Izabrane vesti

Mačvani su zabeležili i peti ovosezonski trijumf na svom terenu nad beogradskim Sinđelićem u malom derbiju (3:0). Pred oko 2.000 gledalaca na Gradskom stadionu u Šapcu, domaćini su bili mnogo bolji tokom svih 90 minuta, pa izabranici Dušana Kljajića nisu imali nikakve šanse da naprave iznenađenje.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Predrag Jeremić je u 31. minutu doveo Šapčane u vođstvo, dok su u nastavku Milosavljević i Ristivojević u samo pet minuta sa još dva pogotka postavili konačnih i ubedljivih 3:0 za Mačvu.

Beogradski Orlići nisu se proslavili danas, iako se očekivao njihov veći otpor. Na ovo gostovanje su stigli sa epitetom "tvrdog" tima, koji je do ovog kola primio samo dva gola. Ali, danas im je Mačva spakovala tri gola, bila mnogo bolja i ovo je sedma pobeda Šapčana u sezoni kojom je ekipa odličnog stručnjaka Predraga Rogana ponovo potvrdila epitet glavnog favorita za plasman u elitu.

PRVA LIGA SRBIJE - 9. KOLO

Subota

Mačva - Sinđelić 3:0 (1:0)
/Jeremić 31, Milosavljević 59, Ristivojević 64/

15.00: Proleter NS - Odžaci
15.00: Jagodina - Inđija
15.00: Zemun - BSK Borča
15.00: Sloboda Užice - ČSK

Nedelja

15.00: Dinamo Vranje - Budućnost
15.00: Radnički Pirot - Kolubara

Ponedeljak

15.00: Bežanija - OFK Beograd

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Mačva ŠabacPredrag RoganPrva liga SrbijeSinđelićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara