Samir: Hoću u Zvezdu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.06.18. | 08:59

Kada sam čuo da je Zvezda zainteresovana za mene odmah sam izrazio želju da pregovaramo. Ni u jednom trenutku ništa negativno mi nije palo na pamet, jer ja nisam sa ovih prostora, poručio Brazilac u razgovoru za Blic

Zvezda ga hoće - navijači ne daju! A šta kaže sam fudbaler, Brazilac Samir, na interesovanje srpskog šampiona?
"Došao bih zbog ambicija kluba i ideje igranja u Evropi", kazao je u mini intervjuu za Blic neladašnji hrvatski reprezentativac. I upravo je ta činjenica da je nosio dres Hrvatske prepreka ovom transferu. Poznato je da Delije imaju nultu toleranciju u ovakvim slučajevima. Zbog toga, crveno-beli bi mogli da ostanu možda i bez krucijalnog pojačanja.

Izabrane vesti

I sam Samir kaže da je načuo da su navijači blokirali njegov dolazak na Marakanu...
"Kada sam čuo da je Zvezda zainteresovana za mene, odmah sam izrazio želju da pregovaramo. Ni u jednom trenutku mi ništa negativno nije palo na pamet, jer ja nisam sa ovih prostora. Prema tome, nisam dovoljno upoznat sa odnosima dveju država. Ali šta god da se desi na kraju poštovaću želju navijača".  

Kada je u pitanju njegova želja, Samir ponavlja da tu ništa nije sporno...
"Za Zvezdu znam da je jedan od najvećih timova na Balkanu, da ima sjajnu atmosferu koja krasi svlačionicu, a posebno odlične navijače. Motiv svakog igrača je da igra jake utakmice u Evropi".

Samir je dosta lepog o Zvezdi čuo od svog nekadašnjeg saigrača Luča Ibanjeza. Njega su Delije prihvatile kao bivšeg igrača Dinama jer nije igrao za Hrvatsku. To mu je uzeto kao "olakšavajuća okolnost", a kasnije je postao i mezimac navijača.
"Lučo je moj dugogodišnji prijatelj. Dok je igrao za Zvezdu govorio mi je najbolje o klubu, pogotovo o sjajnim navijačima".  

Iskustvo je ono što bi Samir doneo Zvezdi. A u Evropi taj segment može vrlo često da bude presudan...
"Igrao sam Ligu šampiona, a na evrosceni imam više od 60 utakmica. Svaka nova mogućnost igranja u najjačim takmičenjima izazov je za igrača, ni ja nisam izuzetak", zaključio je razgovor za Blic iskusni 31-godišnji Brazilac.  

Samir je trenutno bez kluba i crveno-beli za njega ne bi morali da plaćaju obeštećenje. Podsetimo, u karijeri je nosio dres Dinama iz Zagreba, Hetafea, nekoliko brazilskih i kineskih klubova. 

Foto: Action Images


tagovi

SamirDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara