""
""

Samoubistvo Njukasla: Mitrović pocrveneo, Koloćini pogodio umesto Arsenala! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.08.15. | 15:35

Tim Arsena Vengera našao rešenje za bunker Svraka i odneo bodove sa Sent Džejms Parka – 1:0

Pokušao je menadžer Njukasla da iskopira taktiku sa prošlonedeljnog meča protiv Mančester junajteda kada je odoleo na travi Old Traforda. Pokušao je, ali nije uspeo. Jer nije svaki dan stvoren za bunker. Koliko go su imali sreće u sudaru sa Crvenim Đavolima, toliko su danas Svrake propatile protiv Arsenala.

Bilo je to klasično i dugotrajno fudbalsko samoubistvo. Počelo je još u 15.minutu kada je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović agresivno startovao na Kokelana, a sudija Mariner mu pokazao put u svlačionicu. I tako igrački deficitarni domaći su pokušavali da izdrže nalete Arsenala. Uspevali su u tome do 58.minutu. Tada je odbijenu loptu sačekao Čembrlen, njegov udarac bi završio pored Krulovog gola, ali je Koloćini nespretno i nesrećeno reagovao i odredio ime protivnika.

Izabrane vesti

Kapiten Njukasla je tako za sedam dana prešao rutu od heroja od koga su se odbijali svi napadi Junajteda do tragičara. Bile su učenici Stiva Meklarena agresivni, Kokelana su prebili kao vola u kupusu, pored crvenog zaradili i sedam žutih kartona. Ali nisu izdržali.

Možda navijači Arsenala čupaju kosu kada čuju reči Arsena Vengera da je za njega prelazni rok završen. Možda i ove sezone Arsenal neće biti konkurentan u borbi za opstanak. Međutim, čini se da je francuski stručnjak skockao odbranu. Arsenal ponovo nije primio gol, a i posle vođstvaje davio rivala.

PREMIJER LIGA, četvrto kolo

Subota

Njukasl – Arsenal 0:1 (0:0)
/Koloćini ag 52/

16.00 Bornmaut – Lester

16.00 Aston Vila – Sanderlend

16.00 Čelsi – Kristal Palas

16.00 Liverpul – Vest Hem

16.00 Mančester Siti – Votford

16.00 Stouk – Vest Bromvič

18.30 Totenhem – Everton

Nedelja

14.30 Sautempton – Norič

17.00 Svonsi – Mančester jun

 


tagovi

SuperligaSrbijaFabricio KoloćiniEvropaArsenalAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara