"Damir Džumhur, 38. igrač sveta"
"Damir Džumhur, 38. igrač sveta"

Sarajevska opsada Moskve

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.17. | 10:00

Čak dva tenisera iz prestonice BiH, Džumhur i Bašić danas će se boriti za prodor u polufinale Kupa Kremlja

Damir Džumhur, 38. igrač svetaSedmi dan takmičenja na najvećem teniskom turniru na svetu ove sedmice, Kupu Kremlja nudi nam prtegršt dobrih prilika za sportsko klađenje. Na redu su četvrtfinalni susreti kod muškaraca, gde će se boriti I dva momka iz Sarajeva,  I ipolufinala u ženskom delu singl žreba.

MEDVEDEV – BAŠIĆ
UG VIŠE (22,5), KVOTA 1,95
 

Izabrane vesti

Ovu kratku bet-analizzu počinjemo duelom između Danila Medvedeva i Mirze Bašića kojima će to biti prvi međusobni susret. Mladi Rus je favorit, mnogo je bolja palsiran (67.) na ATP listi od već iskusnog bosanskog tenisera. Obojica su u slaboj formi na kraju ove sezone i ne bismo preporučivali čak ni rizik na Bašića, iako nam on deluje ovde primamljivo zbog kvota. A pošto su očigledno sličnog kvaliteta verujemo u duži meč.

DŽUMHUR – SEPI
1S 2, KVOTA 1,90
 

Od preostala tri para četvrtfinala izdvajamo još jedan u kojem će se boriti prvi reket BiH, Damir Džumhur sa više nego iskusnim Andreasom Sepijem. Naš komšija je favorit iako gubi 0-2 u međusobnim obračunima, trenutno je čak 38. na ATP isti, tačno 50 pozicija ispred Italijana.

KASATKINA – KAMELIJA BEGU
HS 1 (-1,5), KVOTA 1,70

Od polufinalnih duela devojaka iz Moskve izdvajamo meč nove domaće zvezde, Darije Kasatkine i uvek opasne Irine Kamelija Begu. Prosto je neverovatno da će im ovo biti šesto odmeravanje, a 20-godišnja Ruskinja vod sa 4-1. Od devojčice iz Toljatija i očekujemo pobedu, I to brzu.

*kvote su podložne promenama

(foto: Action Images)


tagovi

BiHDamir DžumhurEvropaKup KremljaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara