"Šaranov prima gol"
"Šaranov prima gol"

Šaranov o Ibanjezovom golu: Drugi igrači je trebalo da stoje u živom zidu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.16. | 19:53

“To su neke naše interne stvari, koje ne bih da iznosim u javnost“, kaže golman crno-belih

Šaranov prima golDeo javnosti će reći da je krivica isključivo na Saši Iliću, koji je pobegao od lopte Luča Ibanjeza, deo će navesti da je i Bojan Šaranov mogao bolje da reaguje. A šta kaže golman Partizana? Kaže da su crno-beli sami krivi za primljeni gol za 1:1.
"Taj gol iz slobodnog udarca je možda i odredio dalji tok utakmice jer nas je presekao. Što se tog pogotka tiče mogu samo da kažem da nismo odradili situaciju onako kako je trebalo, da su drugi igrači trebalo da stoje u živom zidu. To su neke naše stvare koje bi trebalo da rešavamo i ne bih ih iznosio u javnost", bile su prve reči iskusnog golmana.

Utisci o samom meču, pak, mnogo pozitivniji.
"Bili smo, posebno u drugom poluvremenu, dominantnija ekipa, stvarali smo šanse i mislim da će nam ova utakmica samo pomoći da stvorimo Partizan kakav želimo. Imamo razloga da budemo zadovoljni, iako nije prijatno što smo izgubili".

Izabrane vesti

Darko Brašanac je kratko sumirao utiske.
"Svega je bilo u derbiju, imalo je šta da se vidi. Dobra utakmica, a što se tiče sudijskih odluka znate da je nama igračima zabranjeno da ih komentarišemo i ne bih sebe želeo da dovedem u situaciju da nešto kažem pa da posle trpim sankcije. Što se utakmice tiče, ovako na prvu loptu, mislim da nas je presekao izjednačujući gol Crvena zvezde i da smo u drugom poluvremenu bili dominantniji tim, ali nismo uspeli da iskoristimo šanse".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDarko BrašanacBojan Šaranov150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara