""
""

Saša Cilinšek ipak bez licence!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.03.14. | 22:16

Iskusni defanzivac neće moći tokom prolećnog dela šampionata da konkuriše za tim zbog kašnjenja registracije

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović u prolećnom delu sezone ipak neće moći da računa na iskusnog defanzivca Sašu Cilinšeka! Naime, na konačnom spisku licenciranih igrača nema imena bivšeg igrača Evijana, a razlog je kašnjenje registracije, odnosno problemi oko prikupljanja dokumentacije, piše Sport.

Cilinšek je, da podsetimo, stigao na Marakanu 14. februara. Dogovorio je saradnju na šest meseci s opcijom produžetka ugovora na kraju sezone, a trebalo je da zaduži dres sa brojem 32.

Izabrane vesti

U klubu su tada istakli da je sve u fazi realizacije i da za nekoliko dana sledi okončanje posla na ovom polju. Isti odgovor pred prvi meč nastavka sezone sa Javorom dobio je i trener Slaviša Stojanović koji je desnog beka želeo da ubaci u protokol. Ipak, posle svih peripetija da se dobije potrebna licenca izgleda da su istekli svi rokovi za registraciju pojačanja?!

"Klub je pokušao prošle nedelje da reši ovaj problem, ali izgledi da Cilinšek dobije zeleno svetlo minimalni su, bez obzira na to što je bio slobodan igrač pre zimskog preznog roka, pošto mu je istekao ugovor s francuskim Evijanom", stoji dalje u tekstu koji je objavio Sport.

Jasno je da je Zvezda sada u dosta nezavidnoj situaciji, pošto Marko Petković praktično nema konkurenciju na poziciji desnog beka. Stojanoviću jedino na raspolaganju ostaje Jovan Krneta, koji je kao mlađi igrao na tom mestu. 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša CilinšekFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara