"Saša Ilić"
"Saša Ilić"

Saša Ilić: Ne može Everton da bude veći partizanovac od mene ili Ibanjez veći zvezdaš od Lukovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.04.16. | 09:25

Navijači vole vatrene strance, a šta je sa igračima?

Saša IlićUmeju i mediji da doliju ulje na vatru. Ali takve stvari se dešavaju i na malim terenima, a kamoli kad proključa krv u večitom derbiju. Saša Ilić zato u intervjuu  za Informer kaže da je već zaboravio na sukob sa levim bekom Crvene zvezde Luisom Ibanjezom, iako i njemu i Ugu Vijeiri, ali i svom saigraču iz Partizana Evertonu ima šta da poruči.
Nemam ja nikakav problem s Ibanjezom. To što se desilo nije ništa specijalno. Jednostavno, sukobi se dešavaju u derbijima“, počinje Ilić razgovor za Informer u kome ima jednake aršine i kad su igrači Partizana u pitanju.
"Za mene je Evertonovo slavlje neprihvatljivo. Takvo slavlje mu uopšte nije trebalo u životu. Dao si gol, idi slavi sa svojim navijačima. Tako nešto ne sme da se ponavlja. Treba smiriti tenzije, a ne potpaljivati. Everton treba da bude svestan da može da ima problem zbog toga. Daj bože da neće imati nikakvu neprijatnost", iskreno će Ilić.

Pomalo i začuđen zbog toga što su varnice na 151. okršaju Zvezde i Partizana izazivali ponajviše stranci.
"Ispade da su stranci veći partizanovci i zvezdaši od nas koji smo tu odrasli. Pre svega mislim na Vijeiru, Ibanjeza i Evertona. Oni su tri-četiri meseca u klubu i čisto sumnjam da je Everton veći Grobar od mene ili da su Ibanjez i Vijeira veće Delije od Lukovića, Gruje, Ristića koji su tu odrasli", kategoričan je kapiten crno-belih.

Izabrane vesti


tagovi

Ugo VijeiraSuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanLuis IbanjezEvertonFK Crvena zvezda151. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara