""
""

Saša Ivković u Mariboru

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.18. | 18:17

Sve tri strane prezadovoljne obavljenim poslom...

Jedan od najboljih fudbalera Voždovca u jesenjem deelu šampionata - Saša Ivković (24), uspeo je da naplati dobre partije u dresu Zmajeva! Kako je MOZZART sportu potvrđeno u Zaplanjskoj nekadašnje Partizanovo dete će u toku sutrašnjeg dana obaviti lekarske preglede posle čega će, ukoliko sve bude u redu, uslediti paraf na trogodišnji ugovor sa Mariborom. 

Izabrane vesti

Sportski direktor slovenačkog šampiona Zlatko Zahović boravio je prethodnih dana u Beogradu, gde je uspeo da postigne sporazum sa čelnicima srpskog superligaša. Na kraju, zadovoljne su sve tri strane. Sam fudbaler je i pored još nekoliko ponuda - Vojvodina, Slovan Bratislava, Poljska - insistirao na Marboru, Slovenci su dobili pouzdanog štopera, jednog od respektabilnijih u domaćoj ligi, dok će na račun Voždovčana leći određena suma na konto obeštećenja. 
"Sve je završeno, ostaje još samo potpis ugovora. Saša je pored nekoliko opcija izbrao Maribor. Sve tri strane su zadovoljne obavljenim poslom", poručio je sportski direktor Beograđana Goran Grkinić.  

Ivkoviću je ovo drugi odlazak u inostranstvo iz Voždovca. Prvi put, 2016. godine, otišao je u izraelski Ašdod. Ovoga puta obezbedio je mnogo bolji angažman, u stabilnom, oraganizovanom klubu, koji gotovo redovno igra Ligu šampiona...

Maribor je i ove sezone lider u slovenačkom šampionatu. Posle 18 odigranih kola ima tri boda više od prvog pratioca, ljubljanske Olimpije. 

(foto: MN Press)


tagovi

Saša IvkovićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara