""
""

Saša Janković preuzeo novi klub

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.11.17. | 18:35

Nastavlja karijeru u Belgiji

Srpski stručnjak Aleksandar Janković (45) predvodiće belgijski Mehelen u nastavku sezone. Njegov primarni cilj biće da sačuva ovaj klub u tamošnjoj eliti, što neće biti lako jer su žuto-crveni trenutno poslednjeplasirani na tabeli Pro lige. 

Izabrane vesti

Janković je sa Mehelenom potpisao ugovor do kraja sezone, a ovo mu je drugi boravak na kormilu ovog tima u trenerskoj karijeri jer je prethodno vodio tim od 2014. do 2016. godine.
"Saša poznaje igrače, zna šta mu je posao, i želimo obostranu korist iz ove saradnje. Bio je prvi favorit u odnosu na ostale kandidate jer zna šta nam je potrebno u ovom trenutku. Poznaje Mehelen u dušu i mi imamo puno poverenje u njega", istakao je predsednik kluba Joan Timermans.

Pojedini navijači Mehelena zamerili su predsedniku na povratku Jankovića jer je prošle sezone Srbin iznenada otišao u Standard, ali veće frke verovatno neće biti.
"Šta je bilo, bilo je. Nije vreme za podele, treneru i igračima je potrebna podrška. Tražim da svi koji vole Mehelen stanu iza Jankovića", poručio je Timermans.

Nekadašnji trener Crvene zvezde sutra će imati prvi radni dan na novom/starom poslu.

(FOTO: MN press)


tagovi

Aleksandar JankovićBelgijaMehelenŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara