"Saša Stojanović"
"Saša Stojanović"

Saša Stojanović o Zvezdinim šansama za titulu: Mislio sam da je veći pritisak na minus šest

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.03.15. | 14:21

„Prevario sam se“, komentariše vezista crveno-belih i kaže da nije zadovoljan ni ličnom, ni timskom partijom protiv Napretka

Saša StojanovićSad sve zavisi od Crvene zvezde. Bude li aktuelni šampion dobio sve utakmice do kraja prvenstva - a ostalo je deset kola - zadržaće titulu u Ljutice Bogdana 1a i to je scenario koji raduje fudbalere tima Nenada Lalatovića, pogotovu što je pre samo mesec dana zaostatak za Partizanom u prvenstvenoj trci iznosio, činilo se, ogromnih šest bodova.

Sad je ta razlika samo dva, pa se na stadionu „Rajko Mitić“ osećaju pozitivne vibracije posle četiri uzastopne pobede i činjenice da je večiti rival tri puta grešio od početka prolećne sezone.
Kad sam dolazio, mislio sam da će veći pritisak biti na minus šest, ali prevario sam se. Lepo je smanjiti zaostatak na samo dva boda, međutim, sada je i pritisak još veći. S druge strane, i našem rivalu je sada veći pritisak, to je normalno u fudbalu“, poručio je Saša Stojanović.

Izabrane vesti

Iskusni vezista optimistički gleda i na duel koji će Crvena zvezda posle pauze odigrati u Novom Pazaru, koji će biti pomoći s tribina, jer se stadion tog kluba još nalazi pod suspenzijom FSS, zbog incidenata na pretposlednjoj utakmici jesenjeg dela sezone, protiv Partizana.
Smatram da je utakmica protiv Novog Pazara jedna od ključnih na proleće. To je „vruć“ teren, Novi Pazar retko gubi bodove kod kuće, ali mislim da će nam biti nešto lakše zbog toga što neće biti publike. Oni se bore za to četvrto mesto i izlazak u Evropu, mi za prvo mesto i čekamo još neki kiks večitog rivala kako bismo ih prestigli na tabeli. Blizu smo tom cilj“.

Zvezda je pred pauzu savladala Napredak (1:0), međutim, novajlija iz niškog Radničkog nije zadovoljan ni timskom, ni ličnom partijom, te u prvi plan ističe da je zadovoljan samo krajnjim ishodom.
Znali smo da nas čeka teška utakmica, ali uprkos tome smo ušli loše u nju. Srećom, postigli smo gol, stekli minimalnu prednost i kraja meča uspeli da je sačuvamo. Odlika dobrih ekipa je da pobeđuju i kad ne odigraju najbolje. Nisam zadovoljan ni svojom partijom. Bio sam povređen tokom prethodne sedmice i delom je i to razlog nešto lošije partije, ali svakako moram bolje“, zaključio je Stojanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara