""
""

KRAJ: Crvena zvezda - Bačka 2:0 (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 10.09.16. | 20:00

Pratite UŽIVO sva dešavanja sa našeg najvećeg stadiona...

CRVENA ZVEZDA - BAČKA 2:0
/Luković 12pen, Orlandić 35/

Izabrane vesti

Beograd.
Stadion : Rajko Mitić.
Gledalaca:
Sudija: Lazar Tripković (Kraljevo).

Crvena zvezda: Supić, Petković, Luković, Le Talek, Ristić, Donald (od 89. Račić), Poletanović, Kanga, Mouče (od 69. Plavšić), Ruiz, Orlandić.

Bačka: Stepandić - Smiljanić, Josimov, Rogač, Đurić, Švonja, Bjeloš, Čeković, Trivunović , Milovac (od 79. Klisura), Luković. 


Ostanite uz MOZZART Sport, uskoro ćete na početnoj strani imati priliku da čitate izveštaj sa utakmice.

KRAJ - 2:0!

NOVA STATIVA - Treća u drugom poluvremenu! Srnić ponovo. Neće lopta u gol u drugom poluvremenu, a bilo je  dobrih šansi na obe strane.

Četiri minuta nadoknade

87. minut - OPET PREČKA - Srnić je imao dobru šansu, savladao Stepandića, ali smo opet videli udarac u okvir gola. Neverovatno.

76. minut - Plavšić je imao šansu, stvorila se gužva, a Orlandić je dobio žuti karton zbog simulacije kojom je želeo da iznudi penal. Tako je procenio sudija Lazar Tripković.

Opet je naišao deo malo slabijeg tempa posle burnih 20 minuta na startu drugog poluvremena

69. minut - Moučea menja Plavšić. Publika nije impresionirana igrom Argentinca...

61. minut - PREČKA - Čeković je pogodio okvir gola, a Luković promašio u nastavku akcije. Sjajna šansa za Bačku. Mogli su gosti da smanje prednost Zvezde.

56. minut - JOŠ JEDNA STATIVA - sada je Donald opalio iz sve snage i zadrmao gol Bačke, ali ni ovoga puta rezultat nije promenjen.

54. minut - STATIVA - Fantastična kontra Luke Lukovića koji je odapeo šut sa 30 metara i pogodio stativu. Odličan pokušaj, imao je Supić sreće u ovoj situaciji. 

Miran tempo u nastavku, deluje da je već sada svima sve jasno. Zvezda ima blagu terensku inicijativu i preti iz prekida

47. minut - Igrači su opet na terenu, a na severnoj tribini je bakljada. Domaćin ima siguran rezultat, realno je da samo odradi posao u drugom poluvremenu.

MEČ JE NASTAVLJEN

Crvena zvezda rutinski kontroliše situaciju protiv Bačke i hita ka novom trijumfu koji će je učvrstiti na prvom mestu Superlige. Imali su gosti svoje prilike, pre svega napadač Čeković koji se dva puta našao sam pred Supićem, ali kako nije iskoristio te prilike stigla je kazna. Sve svoje šanse crveno-beli su realizovali i otuda ova prednost. Oko dosuđenog penala za Zvezdu, sasvim sigurno, biće polemike narednih dana...

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

35. minut - GOOOOLLL! Zvezda vodi 2:0! Petar Orlandić nastavlja da koristi svaku priliku koju dobije! Snažni golgeter rutinski je završio akciju Moučea i Petkovića. Ovom drugom piše se asistencija...

25. minut - Bačka dobro koristi prostor koji domaći ostavljaju posle ofanzivnih akcija, sa puno igrača napada Zvezda, pa ima mnogo rupa u defanzivi. Ovoga puta pokušao je Luka Luković nakon jedne dobre kontre. Supić je zaustavio taj udarac lagano...

22. minut - Zicer za Čekovića! Napadač gostiju je ponovo bio u situaciji "jedan na jedan", ali nije uspeo da izjednači rezultat. Svemu je prethodila greška Donalda. Puno sreće za crveno-bele...

12. minut - GOOOLLL! Crvena zvezda je povela, Luković je siguran sa penala

11. minut - PENAL! Zvezda ima šansu da povede sa 11 metara. Posle blagog kontakta Đurića i Kange, sudija Tripković pokazuje na belu tačku...

6. minut - Prva šansa na utakmici za Bačku! Damir Čeković je iskoristio odličan pas, ušao između dvojice štopera Zvezde u šansu, ali njegov udarac sa sedam, osam metara nije imao dovoljno snage, pa je Supić lako uhvatio tu loptu...



UTAKMICA JE POČELA!

(foto: MN Press)


tagovi

uzivo prenosiSuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaBačka PalankaBačka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara