""
""

KRAJ: Radnik - Partizan 1:3 (VIDEO)

Vreme čitanja: 5min | sub. 29.10.16. | 18:18

Pratite na portalu MOZZART sport tekstualni prenos duela 14. kola Superlige Srbije

RADNIK - PARTIZAN 1:3
/Zlatanović 48 - Đurđević 9, 77, Leonardo 11/

Izabrane vesti

Radnik: Čančarević - Pavlović, Vuković, Gojković, Milovanović -  Adamović, Pavlović - Vlahović (od 88. Dorić), Nikolić, Kjereme - Zlatanović (od 73. Stanković). Rezerve: Vasiljević, Stojković, Krčmarević, Stanković, Jovanović, Đorić, Mišan. Trener: Neško Milovanović.

Partizan: Kljajić - Radin, Milenković, Balažic, Miletić - Everton, Marjanović, Leonardo, A. Stevanović (od 84. Janković) - Božinov (od 75. Ilić), Đurđević. Rezerve: N. Stevanović, Bogosavac, S. Ilić, Ostojić, Đurđić, Kosović, Janković. Trener: Marko Nikolić


Ostanite uz MOZZART Sport, uskoro sledi izveštaj meča

KRAJ UTAKMICE!

- Đurđić je dobio žuti karton zbog simuliranja penala

- Igra se nadoknada od tri minuta, a Saša Marjanović je uputio dobar šut po zemlji koji je Čančarević odbranio

89. minut - Partizan je pred trijumfom, dva gola razlike su nedostižna za Surduličane koji su večeras pružili pristojnu partiju

81. minut - Radin je imao veliku šansu, šutirao je desnom nogom iz blizine, ali je lopta otišla pored stative

77. minut - GOOOOOL - Đurđević pogađa posle greške Čančarevića! Istrčao je golman domaćeg tima na loptu koja je išla u prostor, ali nije dobro odreagovao

75. minut - U igri je Saša Ilić umesto Božinova

72. minut - Zlatanović je ušao u šesnaesterac, dodao do Nikolića, ali ovaj nije stigao Nikolić.

67. minut - Leonardo je izvodio vezane kornere, svaki put je gađao prvu stativu. Posle jednog odbitka je pokišao sa šutem, ali preko gola

63. minut - Imao je priliku Božinov, ali je pucao preko gola

58. minut - Surduličani napadaju po desnom boku, šalju centraršuteve, ali je Zlatanović u jednoj situaciji napravio faul u napadu

54. minut - Velika šansa za Đurđevića, ali je napravio sebi problem u prijemu pa je Čančarević mogao da reaguje

53. minut - Zlatanović je pokušao s makazicama, ali je udario Radina u glavu. Potom je Radin dobio još jedan udarac u vazdušnom duelu.

50. minut - Još jednom opasno pred Kljajićem. Probio je Kjereme, ali Saša Marjanović se vratio da pomogne odbrani.

47. minut - GOOOOL!!! Ipak ima Radnik snage da zapreti! Ako smo dobro videli Kjereme, pa Milovanović i na kraju Igor Zlatanović, jedno vreme polaznik Partizanove omladinske škole. Kasnio je Balažic, Radnik je učinio drugo poluvreme zanimljivim.

46. minut - Nema izmena...

POČELO JE DRUGO POLUVREME!!!

Za kraj prvog dela igre žuti karton i za Vladana Pavlovića. Bilo kako, Partizan na pauzu ide sa sigurnim vođstvom posle dva postignuta gola u razmaku od dva minuta. Podsetimo, kad je prošle sezone Radnik izvukao 2:2 protiv Partizana u Surdulici na poluvremenu je gubio sa 0:2. Doduše, danas ničim nije nagovestio da je kadar da ponovi taj podvig. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!!

42. minut - Žuti karton za Nikolića zbog povlačenja za dres.

38. minut - Umalo 3:0 za Partizan, bio bi to kandidat za gol sezone. Lukavo je Leonardo pokušao da lobuje Čančarevića sa 20 metara, ali je prečka spasila izletelog golmana domaćeg tima. Aplauzi za Brazilca.

36. minut - Dobra pozicija za Radovića, iz okreta sa šest metara, ali izblokiran je u poslednjem trenutku i samo korner za Radnik. Imao je i slobodnog saigrača Radović, ali pitanje je da li je mogao da ga vidi na vreme.

 

34. minut - U dobroj poziciji je bio Balažic, ali nije dobro zahvatio loptu. Najbitnije za Partizan je ipak da rutinski čuva prednost. Sada je, doduše, pokušao Kjereme sa 20 metara, ali je to bio lak plen za Kljajića.

31. minut - Opet kontra Partizana, ovaj put neuspešna. Nije problem Radnika što u prekidima napada sa velikim brojem igrača, već to što se veoma loše postavljaju nazad u povratku. Pritom, olako gube loptu i pre no što stignu do protivničkog kaznenog prostora.

28. minut - Kraća pauza, prvo je Đurđević ostao bez daha, sada se lekarska pomoć ukazuje Čančareviću.

26. minut - Pao je tempo. Savršeno odgovara crno-belima. Lopta uglavnom između dva kaznena prostora. Međutim, sada šansa za Valerija Božinova, dobro se zagradio, bio je sam na petercu, ali fantastično reaguje Čančarevića, koji potom brani i mnogo traljaviji udarac Leonarda

22. minut - Mirniji period meča. Ništa zanimljivo se ne dešava. Strah se malo uvukao u domaće, Partizan nema razloga da žuri i izlaže se riziku. Požuteo je Gojković.

17. minut - Umalo da se Radnik ekspresno vrati u meč. Centrirao je Miloš Adamović iz slobodnog udarca, lopta je preletela sve igrače, ali je išla u okvir gola, međutim, Kljajić se nije dao prevariti. U nastavku izblokiran pokušaj Frensisa Kjeremea.

16. minut - Kakav šok za Surduličane. Partizan sada pun samopouzdanja.

11. minut - GOOOOL!!! I odmah duplirana prednost! Sada Đurđević u ulozi asistent, strelac je Leonardo. Ali prethodno je Božinov petom zavrteo mozak odbrani Radnika. Bila je to brza akcija Everton - Božinov - Stevanović - Đurđević - Leonardo. Vrlo lep pogodak.

9. minut - GOOOOL!!! Sevnula je kontra crno-belih, brzonogi Uroš Đurđević je pobegao čuvarima i spretno loptu poslao iza leđa Čančarevića. Asistencija se piše. Božinovu.

9. minut - Dobra lopta Valerija Božinova za Uroša Đurđevića u prazan prostor, Ognjen Čančarević oprezan. Na drugoj strani korner, ali Gregor Balažic je najviši na prvoj stativi...

7. minut - Dva prekida u opasnoj zoni imali su crno-beli, ništa konkretno nije uradio Saša Marjanović.

3. minut - Velika prilika za Radnik! Ostavili su gosti previše prostora gostima, Frensis Kjereme je proigrao Nikolu Radovića, bio je on sam ispred Filipa Kljajića, dosta iskosa doduše, ali je tukao posred gola. Golman Partizana je ukrotio taj udarac.

UTAKMICA JE POČELA!!!

Prošle sezone bilo je muke na premijernom gostovanju Partizana u Surdulici. Ni vođstvo od 2:0 iz prvog poluvremena nije bilo dovoljno izabranicima tadašnjeg trenera Zorana Milinkovića da mirno privedu meč kraju, završeno je 2:2, zbog čega je sadašnji strateg crno-belih Marko Nikolić upozoravao na važnost poslednjeg gostovanja u prvom krugu aktuelnog prvenstva.

A na njemu je na teren poslao od prvog minuta Milana Radina , umesto povređenog Miroslava Vulićevića na mestu desnog beka, dok je umesto Marka Jevtovića - koga nema ni na klupi - u startere promovisao Sašu Marjanovića. Dobra vest za navijače beogradksog kluba je da se Brazilac Everton Luiz oporavio od povrede skočnog zgloba i da je zauzeo mesto ispred odbrane.

2701 --->>> Radnik - Partizan 1 (6,75), X (4,00), 2 (1,47)

Šef stručnog štaba Radnika Neško Milovanović nije se uplašio rivala, pa je izveo ekipu sa čak trojicom vrlo ofanzivnih igrača u vezniom redu (Vlahović, Nikolić, Kjereme), iza centralnog špica Zlatanovića. Uostalom, Surdulićani su na poslednjem susretu sa crno-belima, doduše u Humskoj, dali dva gola za poluvreme (na kraju izgubili 2:3), pa je jasno da nemaju kompleks rivala iz Beograda.

Saša Ilić, ako uđe s klupe, nastaviti da juri rekord Momčila Vukotića po broju prvenstvenih utakmica za Partizan o čemu ste mogli više da pročitate OVDE.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša MarjanovićRadnikFK PartizanMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara