""
""

SASTAVI: Partizan - Vojvodina

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.04.17. | 16:20

Pratite prenos utakmice drugog kola plej-ofa Superlige

Izabrane vesti

Beograd;
Stadion Partizana;
Sudija: Milorad Mažić

Partizan: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, El Monir - Radin, Kosović, Janković, Leonardo - Tavamba, Đurđević. Rezerve: Jovičić, Ćirković, Mihajlović, Đilas, Đuričković, Ilić, Jovanović. Trener: Marko Nikolić,

Vojvodina: Rockov - Lakićević, Planić, Puškarić, Antić - Paločević, Vukasović - Malbašić, Meleg, Knežević - Trujić. Rezerve: Kordić, Babić, Kovačević, Babić, Đorđević, Jovančić, Zličić. Trener: Vladimir Buač.

Malo iznenađenje u timu Vojvodine je Filip Knežević u prvoj postavi. Dušan Jovančić počinje na klupi. Verovatno će Aleksandar Paločević igrati malo pozadi, mada nije nemoguće ni da Voša bude sa jednim zadnjim veznim. U svakom slučaju ofanzivnija postavka nego da je Jovančić na terenu umesto Kneževića. Videćemo kako će se to odraziti na samu igru. Partizanov vezni red neće biti tako čvrst kao kada su u timu Marko Jevtović i pre svega Everton.


Protiv Vojvodine, a za ostanak u trci sa Crvenom zvezdom. Posle trijumfa u 154. večitom derbiju, Partizan se poravnao sa liderom na tabeli i da bi ostao konkurentan u borbi za titulu potrebno je da salvada novosadske crveno-bele, što još nije uradio ove sezone (1:3, 0:0).

Trener Parnog valjka za meč u Humskoj 1 ne može da računa na povređenog levog beka Nemanju Miletića i standardni tandem zadnjih veznih Evertona Luiza i Marka Jevtovića, koji su u utorak dobili suspendujuće žute kartone. Od ranije je odsustan Alen Stevanović (povreda skočnog zgloba zbog koje je završio sezonu). Evertona menja Milan Radin, Jevtovića Nebojša Kosović, dok je levi bek Mohamed El Monir.

MOZZART kvote 2701: Partizan - Vojvodina 1 (1,27), X (5,00), 2 (9,50)

Vojvodina nema kadrovskih, ali ima organizacionih problema. Veče uoči puta za Beograd ostavku na funkciju šefa stručnog štaba podneo je Aleksandar Veselinović, pod obrazloženjem da "nije u mogućnosti da sprovede ideje". Posle samo 17 dana na klupi, Veselinović je otišao, pa će Lale u derbiju druge runde plej-ofa voditi Vladimir Buač.

Utakmicu će suditi naš najbolji arbitar Milorad Mažić, koji je pre samo dve večeri sudio revanš četvrtfinala Lige Evrope, Bešiktaš - Lion.

Da podsetimo, Vojvodina i Partizan će se sastati već u sredu, na "Karađorđu" u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanSastaviSrbijaSuperligauzivo prenosiFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara