""
""

KRAJ: Spartak - Partizan 2:1

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.08.16. | 20:35

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja sa stadiona Karađorđe

KRAJ: Treći poraz crno - belih u ovoj sezoni. Spartak je stigao do desetog boda.

Izabrane vesti

90.minut: Igraće se šest minuta sudijske nadoknade.

88.minut: Crno - belima ističe vreme. Nema velikih prilika. 

81.minut: Opet  vodi Spartak. Gol je postigao rezervista Milić. Očajno je reagovala odbrana Partizana,Milić se oslobodio pratnje Milenkovića i Balažica, ćušnu loptu pored Šaranova, a potom glavom pogodio prazan gol.

78.minut: Partizan je ponovo u igri. Prvenac Leonarda. Odličan gol. Namestio se Brazilac na nekih 16 metara i zatim pogodio dalji ugao Budimira Janoševića. Strašan potez!

74.minut: Velika prilika za Partizan. Posle kornera Balažic je odigrao glavom, čekao je loptu na drugoj stativi Radović, ali je poslao loptu pored gola. Istina, zasmetao mu je Budimir Janošević.

69.minut: Odmah izmena u redovima gostiju. Umesto Mihajlovića u igri je Dušan Vlahović.

67.minut:  Kakav šok za Partizan! Vodi Spartak. Strelac je Makarić. Sevnula je kontra domaćin, Everton je izgubio  loptu, a Makarić je sve završio sam

62. minut: Strašan šut Evertona sa 17 metara. Ciljao je donji levi ćošak. Istakao se Budimir Janošević.

56.minut: Balažic je imao dobru priliku. Od svega ništa. Crno - beli sve konretniji. Inače, umesto Nikole Đurđića u igri je Alen Stevanović.

52. minut - Nove dve šanse za Partizan i ponovo promašaji. Prvo je Everton tukao preko prečke, potom Mihajlović pored gola. Izmena u ekipi Subotičana. Izlazi Torbica, ulazi Makarić.

50. minut - Domaći uzvraćaju. Dodavali su se Torbica i Mudrinski, lopta je došla do Farkaša koji je pucao sa distance pored gola.

48. minut - Dobro su na levom krilu iskombinovali Saša Ilić i Nemanja Mihajlović, ali se na kraju mladi napadač spetljao i predao loptu u noge protivniku.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

POLUVREME: Partizan je ostavio mnogo bolji utisak u prvom poluvremenu. Imali su crno - beli inicijativu, zicer preko Mihajlovića i još nekoliko izglednih pozicija, međutim Spartak je uspeo da odoli. Subotičani su se ograničili na odbranu, čekajući kontru.

32.minut: Imao je šansu i Nikola Đurić, ali je Pavićević uspeo da ga izblokira.

27.minut: Prvi put je zapretio Spartak. Posle prekida Vulićević je intervenisao ispred Mudrinskog.

18.minut: Strašna šansa za Nemanju Mihajlović. Sjajno je Nikola Đurđić gurnuo loptu mladom krilnom fudbaleru. Bio je iskosa na nekih pet metara, ali je šutirao preko gola.

12.minut: I dalje bez pravih šansi u Novom Sadu. Partizan pojačava pritisak i davi rivala. Nekoliko centarušteva Miletića nije prošlo. 

5.minut: Za sada bez pravih prilika u Novom Sadu. Vrlo solidan tempo, crno - beli imaju nešto više od igre.

Partizan je vezao dve pobede, a u Novi Sadodlazi po treću uzastopnu trojku. Crno – bele će čekati vrlo težak poasao, jer su Subotičani do sada osvojili sedam bodova.

Trener crno – belih Marko Nikolić odlučio se za postavu sa dvojicom napadača – Nikolom Đurđićem i Valeri Božinovim.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL U SUBOTICI

SPARTAK – PARTIZAN 2:1 (0:0)
(Makarić 67, Milić 81 - Leonardo 78)

Novi Sad

Stadion: Karađorđe

Sudija: Milorad Mažić

SPARTAK: Janošević, Zuk, Anđić, Pavićević, Farkaš- Torbica (od 52. Makarić), Ađuru, Ivanović, Bašanović, Ćalasan - Mudrinski (od 67. Milić)

PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić – Everton, Ilić, Radović, Mihajlović (od 69. Vlahović) – Đurđić (od 56. Stevanović), Božinov


tagovi

Valeri BožinovSrbijaNikola ĐurđićMarko NikolićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara