Vrsaljko i Vidal
Vrsaljko i Vidal

Sat otkucava za Vrsaljka i Vidala, Inter mora da zavuče ruku u džep

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 14:10

Bajern i Atletiko mu sigurno neće dati popust

Priča se već nedeljama, ali navijači polako postaju uznemireni. Šime Vrsaljko i Arturo Vidal nikako da potpišu, iako su sve strane načelno saglasne da se posao privede kraju. Inter je ipak pokušavao da uštedi koji dinar, ali se čini da će na kraju morati da zavuče dublje ruku u džep. Još 19 dana traje prelazni rok u Italiji, a ni Atletiko ni Bajern neće dozvoliti igračima da odu ako ne budu imali spremne zamene. Vreme je da se krene u akciju.

Kad je Vrsaljko u pitanju Atletiko traži obeštećenje od 27.000.000 evra, uključujući tu sve bonuse. Ali i čeka da vidi da li će dovesti adekvatnu zamenu, a ponajviše se pominju Đibril SidibeSantjago Arijas. Inter pak nudi pozajmicu na godinu dana uz pravo otkupa za sumu od 23.000.000 do 25.000.000 evra. Šime je već prihvatio uslove saradnje, danas je zagrejao srce navijačima fotografijom sa Marcelom Brozovićem, Interovim vezistom.

Izabrane vesti

Sportski direktor Nerazura Pjero Ausilio zaposlen i na drugoj strani. Arturo Vidal je prihvatio smanjenje plate, jer je jasno da u Milanu neće dobijati 7.000.000 evra godišnje plus bonuse koliko je imao u Minhenu. Ali Bajern je taj koji odbija da snizi prohteve. Insistira na obeštećenju od 30.000.000 evra. Trenutno je to van Interovog domašaja, ali ako prema očekivanjima Italijani uspeju da prodaju Žoaa Marija i Matijasa Vesina biće para i za Vidala.

Samo, mora da se požuri. Sezona počinje za nepune tri nedelje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arturo VidalŠime VrsaljkoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara