Slavlje Videotonovih igrača
Slavlje Videotonovih igrača

Šćepović iznudio penal, Marko Nikolić ide po drugi trofej u Mađarskoj i navija za Šorokšar

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.19. | 21:59

Vidi u finalu Kupa

Titulu nije uspeo da odbrani, ali sezona još nije izgubljena za Marka Nikolića, pošto se njegov Videoton posle debitantskog nastupa u grupnoj fazi Lige Evrope domogao i finala mađarskog Kupa. Posle 1:0 na domaćem terenu u prvom meču potvrda je stigla u revanšu sa Debrecinom. Nikolićev Videoton  je slavio sa 3:0.

Pravo domaćima da se nadaju preokretu ugasio je u 66. minutu utakmice Marko Futač, strelac pobedničkog gola i u prvom susretu. Samo šest minuta kasnije Akoš Elek je duplirao prednost gostiju finiš meča pretvorio u puku formalnost. Ni tu ipak nije bio kraj, pošto je konačnih 3:0 postavio Sabolč Hušti tek u sudijskoj nadoknadi i to sa penala koji je prethodno iznudio Marko Šćepović. A treba reći da je Šćepović samo dva minuta ranije i ušao u igru, pošto je  jedini preostali Srbin u Vidijevom timu, protiv Debrecina počeo na klupi.

Izabrane vesti

Vidiju sada ostaje samo da vidi koga će u sredu veče dobiti za rivala u finalu Kupa. Honved nosi prednost od 2:1 iz prvog meča, ali drugoligaš Šorokšar ima čemu da se nada, pošto će u revanšu biti domaćin. I svakako će imati simpatije Videotonovih navijača. Ipak je lakše protiv drugoligaša nego protiv četvrtoplasiranog tima prve lige. A Vidi će svakako biti favorit.

Titula u prvoj sezoni u Mađarskoj. U drugoj Evropa. I još Kup? Posle toga Nikolić može i da ode iz Mađarske.

(FOTO: Reuters)


tagovi

VideotonMarko NikolićMarko Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara