"Sedrik Gogua"
"Sedrik Gogua"

Sedrik Gogua u evropskom velikanu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.16. | 13:10

Iznenađujuća vest stiže nam o izgleda već bivšem štoperu Partizana

Sedrik GoguaUmesto na terenu, "Dominator" je, bar se tako šuškalo po čaršiji, dominirao za šankovima, pa su u Humskoj odavno precrtali Sedrika Goguu. Međutim, izgleda da bi uprkos ne baš sjajnom utisku koji je ostavio u Partizanu štoper iz Obale Slonovače karijeru mogao da nastavi u još većem klubu. Sedrik Gogua je, naime, trenutno na probi u ukrajinskom velikanu Dinamu iz Kijeva, ovogodišnjem učesniku Lige šampiona.

Gogua je u prijateljskoj utakmici sa Milsamijem (6:0) odigrao celo drugo poluvreme, a naredni dani će pokazati kakav je utisak ostavio na šefa struke Sergeja Rebrova. Samom fudbaleru se očigledno ostaje, dok ostaje nepoznanica kako će u celoj prići proći Partizan, pošto Gogua tvrdi da je dogovorio raskid saradnje i da je slobodan u izboru novog kluba.
"Došao sam u Dinamo jer je ovo veliki klub i nadam se da ću baš ovde pružati svoje najbolje partije.  Ugovor sa Partizanom je istekao i nadam se da ću sledeće sezone igrati za Dinamo", rekao je Gogua, koga zastupa poznati agent Dimitri Seljuk, inače i zastupnik Jaje Turea, ali i čovek koji je u Partizan doveo Leonarda.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dinamo KijevFK PartizanSedrik GoguaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara