"Bakari Sanja"
"Bakari Sanja"

Selidba iz Mančestera, a možda i Engleske: Bakari Sanja već na leto napušta Etihad, Roma ozbiljno zagrizla!

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.15. | 10:48

Francuz nezadovoljan minutažom kod menadžera Građana Manuela Pelegrinija, nije uspeo da se izbori za mesto u timu pored neprikosnovenog Pabla Zabalete, pa bi takvu situaciju mogla da iskoristi rimska Vučica

Bakari Sanja

Osam nastupa u Premijer ligi, tri u Ligi šampiona, dva u Liga kupu Engleske i jedan FA kupu, premalo kada je u pitanju igrač kvaliteta Bakarija Sanje. Iskusni desni bek Mančester Sitija, koji je na Etihad prošlog leta došao iz Arsenala kao slobodan igrač, već narednog leta bi mogao da napusti redove aktuelnog engleskog šampiona, piše engleski Miror.

Izabrane vesti

Sanja je nezadovoljan minutažom kod menadžera Građana Manuela Pelegrinija, nije uspeo da se izbori za mesto u timu pored neprikosnovenog Pabla Zabalete, pa bi takvu situaciju mogla da iskoristi Roma, koja je navodno ozbiljno zagrizla za francuskog defanzivca.

Čelnici Mančester Sitija verovatno neće imati ništa protiv da se otarase igrača koji prima 140.000 funti (210.000 evra) nedeljno, ali će sasvim sigurno on morati da se odrekne dobrog dela zarade ako bude želeo da pređe u Rim.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Serija ARomaPremijer ligaMančester SitiItalijaEvropaEngleskaBakari Sanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara