""
""

Serija horor povreda u Premijer ligi - Vikam najgori deo Palasovog stradanja u Svonsiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.11.16. | 19:28

Mladog golgetera čeka duga pauza

Kristal Palas je hodao na granici od raja do pakla na Libertiju u Svonsiju, a na kraju je izvukao sve ono najgore iz današnjeg spektakularnog okršaja - poražen je golovima u nadoknadi vremena i na duže vreme ostao bez mladog napadača Konora Vikama, koji je na samom startu drugog poluvremena doživeo tešku povredu kolena.

Izabrane vesti

Vikamu je nakon pogrešđnog starta na protivničkog igrača ostala noga ukopana u zemlju, pa su ligamenti kolena dživeli nagli trzaj i očigledno nisu izdržali toliki pritisak. To je uostalom pokazala i reakcija 23-godišnjeg fudbalera, koji je sa bolnom grimasom završio na travi.

Da situacija po Vikama bude još gora, on je u prethodna dva kola postigao dva gola, pa taman kada je ušao u formu zadesio ga je katastrofalan peh.
"Ovo je bio teažak dan za nas, jer je Vikam izgleda doživeo ozbiljnu povredu. Tih sedam minuta dok mu je pružana pomoć skupo su nas koštala. Zaista težak dan", rekao je menadžer Kristal Palasa Alan Pardju nakon meča.

Kristal Palasu je ovo bio šesti vezani poraz u Premijer ligi, pa se iskusnom treneru ne piše dobro ako nastavi sa ovakvim rezultatima.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Alan PardjuEngleskaEvropaKonor VikamKristal PalasPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara