Ševa za Panućija

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.06.18. | 12:39

Ali ne u Seriji A...

U moru prijateljskih utakmica mahom između učesnica predstojećeg Mundijala u Rusiji na programu je i dvoboj selekcija koje će planetarni turnir posmatrati kraj malih ekrana. Od 16.00 snage odmeravaju Albanija i Ukrajina. Obe reprezentacije će nakon ove utakmice na letnji odmor, a interesantno je da ih sa klupe predvode legende italijanske Serije A - Andrej Ševčenko i Kristijan Panući. 

Albanci žele da pokažu da je ubedljiv poraz od takozvane države Kosovo (0:3) bio puka slučajnost.
"Protiv Kosova nam se dogodilo pomračenje, moji igrači nisu ličili na sebe, nisu bili onakvi kakve ih poznajem. Uveren sam da će biti druga priča protiv Ukrajine. Moramo da odigramo maksimalno ozbiljno. Izdanje protiv Kosova sigurno se neće ponoviti", izjavio je Kristijan Panući.

Izabrane vesti

Ukrajina je kvalitetno igrala u kvalifikacijama, ali imali su tešku grupu i porazom od Hrvatske ostali bez Mundijala. U četvrtak su remizirali sa Marokom (0:0), a Andrej Ševčenko bio je zadovoljan viđenim.
"Srećan sam što smo u teškim trenucima izgledali kao prava ekipa. Naravno, nije bilo savršeno, ali nismo primili gol, igrali smo borbeno", kazao je legendarni napadač Milana i najavio da će šansu dobiti verovatno neki svežiji igrači.

S obzirom da pomenutu činjenicu i nepostojanje velikog uloga, sasvim je realno da vidimo golove. Naš izbor je GG. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:00 6608 MPR Ukraine - Albania tgg gg 2,20
Ukupna kvota2,20

Foto: Action Images


tagovi

UkrajinaAlbanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara