"Doček košarkaša Crvene zvezde"
"Doček košarkaša Crvene zvezde"

Sever celi sada se veseli: Igrače Zvezde u zoru dočekali navijači i napravili ogromno slavlje! (VIDEO i FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.05.15. | 09:35

U međuvremenu čestitke su pljuštale na društvenim mrežama, pa su tako Nikola Vučević, Pero Antić, Igor Rakočević, Goran Dragić, Aleksandar Šapić, Vladimir Štimac, Marko Kešelj, Elton Braun i Marko Dozet, između ostalih, čestitali veliki uspeh...

Doček košarkaša Crvene zvezde

"Sever celi sada se veseli..."

Izabrane vesti

U taktu dobro poznate navijačke pesme navijači Crvene zvezde okupljeni ispred hotela Kraun Plaza oko četiri sata posle ponoći dočekali su svoje heroje posle velike bitke u Zagrebu i osvojenog prvog šampionskog prstena u Jadranskoj ligi, posle kojeg je veliko slavlje moglo da počne!

Vilijams i Cirbes

Pevalo se celu noć, slavlje je trajalo gotovo dva sata, a svaki igrač ponaosob, trener Dejan Radonjić i članovi njegovog stručnog štaba dobili su ovacije ponaosob. 

Nikola Kalinić

Prvi šampionski pehar još od 1998. godine crveno-beli su i te kako umeli da proslave. Košarkaše je dočekala velika bakljada u Slavoniji, koja je bila samo uvertira za ono što se spremalo u Beogradu. 

Dangubić i Mitrović

U međuvremenu, na društvenim mrežama pljuštale su čestitke sa svih strana, počev od NBA zvezda i velikih zvezdaša Nikole Vučevića, Pere Antića i Gorana Dragića, preko bivših košarkaša Vladimira Štimca, Marka Kešelja, Milana Dozeta i Eltona Brauna, do legendarnog kapitena Igora Rakočevića, potom i bivšeg velemajstora Aleksandra Šapića, ali i zlatne Ivane Maksimović.

(FOTO: Via Instagram)


tagovi

Vladimir ŠtimacPero AntićNikola VučevićMarko KešeljJadranska ligaIvana MaksimovićIgor RakočevićGoran DragićElton BraunFK Crvena zvezdaAleksandar Šapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara