""
""

Šifra za opstanak - Piter Krauč

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.16. | 14:31

Menadžer Sanderlenda želi da upari iskusni premijerligaški tandem na severu Engleske

Kada je nekome suđena borba za opstanak u Premijer ligi, onda mora ponekad da pribegne i oprobanim metodama kako bi se izborio u konkurenciji sa jakim protivnicima. Dejvid Mojes možda nije imao uspeha tokom jeseni, ali bi situacija mogla da se promeni ako napravi pravi potez u januaru.

Izabrane vesti

Menadžer Sanderlenda ima limitirani budžet za januarski prelazni rok, ali je uveren da bi mogao da dovede na pozajmicu veterana Pitera Krauča koji ne dobija priliku u Stouku. Plan je jasan, škotski trener želi ponovo da upari tandem koji je rešetao u Premijer lige Krauča i Defoa.

I nije da nisu bili ubitačan tandem, u dresu Portsmuta postigli su zajedno 24 golova, dok su u taboru Totenhema bili još bolji - pogađali su 37 puta.

Krauč, koji je napunio 35 godina, ima još šest meseci ugovora sa Stoukom, pa bi Mark Hjuz rado voleo da ga unovči u januaru umesto da ga izgubi za džabe sledećeg leta. 

Pošto je Italijan Fabio Borini povređen, trenutno je Viktor Aničebe jedini fudbaler na kojeg mojes može da računa pored neprikosnovenog Defoa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiStoukSanderlendPremijer ligaPiter KraučEvropaEngleskaDejvid Mojes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara