"Sikimić se golom vratio na teren"
"Sikimić se golom vratio na teren"

Sikimić: Srećan zbog gola, još više zbog Mladena Živkovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.09.16. | 20:16

Napadač Crvene zvezde zadovoljan posle pobede u Čelarevu

Sikimić se golom vratio na terenDva meča suspenzije je odslužio i povratak na teren obeležio pogotkom kojim je začinio pobedu Crvene zvezde nad ČSK-om. Predrag Sikimić je zadovoljan zbog rezultata u Čelarevu, ali još više zbog toga što se Mladen Živković, golman koga je nehotice povredio u sudaru na utakmici u Novom Pazaru, uspešno oporavlja i uskoro vraća na teren.
"Dosta toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je jako teško palo. Čujem se sa golmanom Mladenom Živkovićem, on se za nekih desetak dana vraća u trenažni proces što me mnogo raduje. To mi je mnogo bitnije, ali naravno da sam srećan i zbog gola, to mnogo znači svakom špicu", kaže Sikimić za Zvezdin sajt.

O samom meču u Čelarevu...
"Znao sam da će biti teško na početku, žestoka borba je bila dok ih nismo ’otvorili’, a posle je već sve bilo lakše. O ČSK-u sam znao da su u rangu sa Bačkom, beleže odlične rezultate od starta sezone. Dobar fudbal igraju, takvim ekipama je teško dati prvi gol. Na 0:1 su imali šanse i moram da priznam da mi je laknulo kada smo postigli i drugi pogodak".

Izabrane vesti

ČSK je ipak drugoligaš. Crvenu zvezdu u nedelju očekuje mnogo teži izazov - okršaj sa Vojvodinom za prvo mesto na prvenstvenoj tabeli.
"Ova pobeda, pored obezbeđenog plasmana u osminu finala, znači nam mnogo na psihološkom planu. Svaka utakmica posle derbija je teška, a čeka nas za vikend okršaj sa prvoplasiranom Vojvodinom. Sigurno će doći naoštreni, očekujem tešku utakmicu , ali verujem u pobedu. To nam je prilika da im preotmemo prvo mesto i da ga ne ispuštamo do kraja sezone", zaključio je Sikimić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag SikimićNovi PazarMladen ŽivkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara