"Lukas Silva u Marselju"
"Lukas Silva u Marselju"

Silva stigao u Marselj, Real ga čeka još godinu dana!

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.15. | 16:30

Brazilac koga su Madriđani zimus doveli za 13.000.000 evra jedan je od retkih fudbalera koji je otišao na pozajmicu bez definisane otkupne klauzule

Lukas Silva u Marselju

Brazilski vezista Lukas Silva zvanično se preselio na jednogodišnju pozajmicu u Marselj, a ovoga leta je verovatno jedini top fudbaler kojem nije precizirana otkupna klauzula na kraju sezone. 

Izabrane vesti

To znači da Real računa na njega u budućnosti, a da li ima kvalitet za dres Kraljevskog kluba 22-godišnji fudbaler sredine terena moći će da pokaže u Francuskoj u narednoj sezoni.

Silva, koji je zimus stigao u Madrid iz Kruzeira za 13.000.000 evra, nije uspeo da se izbori za status prvotimca kod Karla Ančelotija, a u Marselju će sarađivati sa legendom Reala Mičelom, koji je nedavno preuzeo tim sa Velodroma.

Jedan od razloga za slanje Lukasa u Marselj je i činjenica da Real ima previše igrača van Evropske unije, dozvoljena su samo trojica, a trenutno su to Kazemiro, Danilo i Hames Rodrigez, pa je Rafa Benitez odlučio da mu Silva nije potreban.

Marselj i Lukas su danas ozvaničili saradnju na godinu dana, sa čime se složilo i rukovodstvo Reala, koje ga je ustupilo francuskom gigantu, iako su želeli da ga pozajme negde bliže u Valensiju na primer.  

(FOTO: Tviter/Lucas Silva)


tagovi

TransferiReal MadridRafa BenitezMarseljMičelLukas Silvaletnji prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara