""
""

PSŽ sprema rokadu na klupi: Simeone teško, Emeri realno!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.16. | 21:54

Čileanski Konfidensijal najavljuje smenu Lorana Blana

Izjava gazde Pari Sen Žermena Nasera Al-Kelaifija da je pred Svecima nova era možda je početak velikih promena na Parku prinčeva koje će fundamentalno uticati na budućnost šampiona Francuske. Prvi korak ka tome mogla bi da bude smena trenera, a ukoliko se katarski vlasnici odluče da se zahvale Loranu Blanu njegova zamena biće neko od top stručnjaka.

Izabrane vesti

Čileanski list Konfidensijal, poslovično dobro obavešten, objavio je večeras da Parižani već imaju jasne opcije za klupu, a da je prva želja trener Atletiko Madrida Dijego Simeone. Čolo je najveća opsesija bogatih šeika sa obala Sene koji su ga lično kontaktirali, ali je trenutno nedodirljiv na klupi Jorgandžija, pa se za svaki slučaj sprema i druga opcija.

Biće to Unai Emeri, 44-godišnji trener Sevilje, koji se prema navodima čileanskog lista, već susreo sa Al-Kelaifijem i pregovarao u Parizu o selidbi u francusku prestonicu. Emeri je imao fantastičnu sezonu na kormilu kluba iz Andaluzije, sa kojim je osvojio tri uzastopna trofeja u Ligi Evrope i pokazao da je jedan od najboljih španskih stručnjaka u ovom trenutku.

Njemu je cena drastično porasla u poslednjih nekoliko meseci, pa osim ponude PSŽ-a, na stolu ima i pozive Milana i Sautemptona, gde ga vide kao zamenu za Ronalda Kumana koji se seli u Everton.

Ipak, kako je poziv iz Pariza teško odbiti, a pritom Sveci imaju i neograničen budžet, sva je prilika da Emeri neće propustiti ovu ponudu. 

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Unai EmeriPari Sen ŽermenNaser Al-KelaifiLoran BlanLiga 1FrancuskaDijego Simeone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara