Simić: Nije mogao lepši debi; Stojiljković: Prvi gol mnogo znači, biće ih još dosta

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.08.18. | 22:58

Strelci Zvezdinih pogodaka protiv Voždovca veruju da je to tek početak sjajne serije

Veljko Simić i Nikola Stojiljković su u pobedi protiv Voždovca postigle prvence u crveno-belom dresu i najavili da će u nastavku sezone ekipa moći ozbiljno da se osloni na njih. A to, uostalom, očekuju i navijači pogotovo pred odlučujuće evropske izazove. Simiću je ovo ujedno bi i debi u prvom timu Zvezde, a za gol su mu bila potrebna samo dva minuta.
“Utisci su fenomenalni, nisam mogao da zamislim bolji debi. Prvi gol u ovom klubu je nešto o čemu mnogo fudbalera sanja, a meni se taj san ostvario veoma brzo. Čitava akcija koja je prethodila golu je dobro uigrana, odličan centaršut Gobeljića, sačekao sam povratnu loptu, ragovao sam brzo i poslerećilo mi se da je lopta ušla u gol”, rekao je Simić za sajt kluba i posvetio pogodak porodici i navijačima.

Trener Vladan Milojević je izveo poprilično izmešan sastav protiv Zmajeva sa ciljem da odmori neke od standardnih prvotimaca, a Simić kaže da je ekipa pokazala da može da se izbori sa izazovom.
“Osvojili smo nova tri boda, prvi smo na tabeli, što je u ovom momentu najvažnije. Odigrali smo danas prvih 60 minuta na jako visokom nivou, posle toga smo malo pali, nepotrebno zakomplikovali utakmicu i možda doneli malo napetiju završnicu utakmice našim navijačima, ali najvažnije je da smo na kraju trijumfovali”.

Izabrane vesti

Nikola Stojiljković nije imao sreće, jer se povredio na prvom meču po dolasku iz Zvezde u Bragu i morao je da pauzira, a kaže da gol protiv Voždovca ima dodatnu težinu.
“Presrećan sam zbog ovog gola, mnogo mi znači što sam postigao prvenac i verujem da će ih biti još mnogo u Zvezdi. Posvećujem ga svojoj porodici koja je uvek uz mene. Iskoristio sam grešku protivničke odbrane, Ostojić je pokušao da vrati loptu golmanu, video sam da mogu da je stignem, presekao taj pas i kada sam zaobišao golamana sve je bilo lako”, rekao je Stojiljković.

Zvezdin špic osvrnuo se na igru svoje ekipe u susretu trećeg kola Superlige Srbije.
“Prvo poluvreme smo odigrali odlično, na fantastičan način smo otvorili meč. Nakon Simićevog gola već u drugom minutu videla se naša rešenost da zabeležimo još jednu pobedu u nizu. Dvadesetak minuta kasnije već smo imali prednost od 2:0 i trebalo je sve da rešimo trećim pogotkom u prvom delu igre. Nismo to uradili, ali najvažnije je da smo trijumfovali i da iz pobede idemo u možda i najvažniju utakmicu u sezoni”, zaključio je Stojiljković.

Foto: MN Press


tagovi

Nikola Stojiljkovićveljko simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara