"Saša Stojanović"
"Saša Stojanović"

Širi se spisak potencijalnih pojačanja na Marakani: Stojanović jača Zvezdin manevar?

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.12.14. | 18:25

Za dolazak bivšeg igrača Ajndhovena, Rozendala, Arisa, Hapoela iz Haife i Etnikosa zalažu se pojedini članovi uprave srpskog šampiona, što znači da je kompletan posao još uvek prilično daleko od konačnog dogovora

Saša Stojanović

Iskusni vezista Saša Stojanović, koji je letos prešao iz niškog Radničkog u Univerzitateu iz Kluža, nalazi se na spisku potencijalnih pojačanja Crvena zvezde u zimskom prelaznom roku. Stojanovićev ugovor ističe u junu, ali s obzirom da nije u prvom planu, nije nemoguće da ove zime dođe do rastanka saradnje.

Izabrane vesti

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić još je ranije najavio da će pokušati u zimskom prelaznom roku da osveži igrački kadar, a iskusni Stojanović (31), koji igra na poziciji klasnične „desetke“, u potpunosti se uklapa u njegovu rečenicu.
„Moramo da dovedemo ozbiljnog igrača u manevru koji će da rastereti mlađe snage“, rekao je nedavno Terzić.

Zvezda je već dovela Miloša Cvetkovića (desni bek) iz Napretka, čeka se da parafira i Aleksandar Luković (štoper), a u opticaju je i krilni napadač Džošua Parker iz Domžala. Postavlja se pitanje da li bi dolazak Stojanovića značio i rastanak sa nekim od igrača iz veznog reda, koji su u letnjem prelaznom roku bili najbrojniji.

Za dolazak bivšeg igrača Ajndhovena, Rozendala, Arisa, Hapoela iz Haife i Etnikosa zalažu se pojedini članovi uprave, što znači da je kompletan posao još uvek prilično daleko od konačnog dogovora.

Stojanović je u poslednjih nekoliko sezona bio želja Partizana, ali je na završetku prošle sezone završio u Rumuniji. U dosadašnjem toku sezone zabeležio je 10 nastupa za Univerzitateu, pet puta je bio starter i pet puta je ulazio sa klupe, ali je samo jednom proveo svih 90 minuta na terenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaSaša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara