Sjajna Jokohama otvorila vrata polufinala Liga kupa

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.09.18. | 17:44

Ugo Vieira igrao poslednjih pola sata, a Alana Stevanovića nije bilo u protokolu

Jokohama Marinos širom je otvorila vrata polufinala japanskog Liga kupa, pošto je u prvoj utakmici četvrtfinala deklasirala domaći Gamba Osaku sa 4:0 i revanš bi svakako trebalo da predstavlja samo formalnost.

Ovim trijumfom fudbaleri Jokohame pokušali su na neki način da se iskupe i poprave sliku posle bledih partija u šampionatu Japana. I izgleda da su bar delimično uspeli u tome.

Izabrane vesti

Dvostruki strelac za Jokohamu bio je Šo Ito u drugom i 40. minutu. Upravo je njega u 60. minutu na terenu zamenio bivši napadač Crvene zvezde, Ugo Vieira.

U samo dva minuta u drugom delu utakmice, gosti su osigurali ubedljiv trijumf. Prvo je u 74. minutu Juki Ocu povisio na 3:0, a konačan rezultat maltene u sledećem napadu postavio je Teruhito Nakagava.

Veliki posao praktično je završio i Šonan koji je na svom stadionu savladao Serezo iz Osake sa 3:0. Tema Macuda je u 28. minutu dao jedini gol u prvom poluvremenu.

U nastavku utakmice proradili su i ostali. Igrao se 70. minut kada je Cukasa Umesaki duplirao prednost Šonana, a treći pogodak za domaće postigao je Daiki Kaneko pet minuta kasnije.

Nekadašnji fudbaler Partizana Alen Stevanović ovaj put se nije našao u protokolu Šonana.

JAPAN - LIGA KUP (ČETVRTFINALE):

Gamba - Jokohama 0:4 (0:2)
Šonan - Serezo 3:0 (1:0)
Kašima - Kavasaki 1:1 (1:1)
Kofu - Kašiva 2:2 (0:0)

Foto: Shutterstock


tagovi

Ugo VieiraAlen StevanovićJapan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara