""
""

Sjajne vesti iz Minhena: I Alen za Ligu Evrope!

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.08.17. | 21:11

Pregled kod doktora Zebauera pokazao da bi vezista Partizana već za sedam dana mogao da bude na raspolaganju treneru Đukiću

Jedna za drugom stižu dobre vesti za Partizan. Posle plasmana u Ligu Evrope, te žreba koji je ih je svrstao u grupu sa objektivnim šansama da dočekaju proleće, crno-beli su saznali da bi u međunarodnim (i prvenstvenim, podrazumeva se) utakmicama predstojeće jeseni trebalo da budu jači za – Alena Stevanovića!

Mada se u prvi mah činilo da krilnom vezisti sleduje duža pauza i da mora na još jednu operaciju, izgleda da će se nekadašnji reprezentativac na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću staviti ranije.

Izabrane vesti

Znatno ranije.
Vesti su sveže i ohrabrujuće. U Minhenu, na pregledu kod dr Ludviga Zebauera, pod čijim su se tretmanom oporavljali, između ostalih, Filip Lam i Frank Riberi, utvrđeno je da problema sa povredom, zapravo, nema. Lekar je pogledao snimke sa prethodnih tretmana i uverio se da nema lezije (oštećenje tikva, op. au). Sumnja da je u pitanju ožiljak, koji bi mogao da smekša kad budem primio dve injekcije“,  referiše sa lica mesta Alen Stevanović.

ŽREB - PARTIZAN: Nimalo atraktivno, ali može da se prođe!

Kako sad stvari stoje, brzo će na teren.
Za pet do sedam dana trebalo bi da budem u tranažnom procesu. Drago mi je što ne moram na dužu pauzu, jer sam se s jedne upravo vratio, odradio pripreme i bila bi prava šteta da opet moram „pod nož“.

Kako u Kijevu gledaju na Partizan?

Poslednju utakmicu za Parni valjak, Stevanović je odigrao 4. marta na gostovanju Crvenoj zvezdi. Tad je pretrpeo povredu skočnog zgloba, zbog koje je operisan u Rimu. Na novu operaciju ne mora, pa bi mogao da bude jedna od skrivenih aduta crno-belih u Ligi Evrope.
Obradovali su me moji saigrači, pobedom nad Videotonom. Pratio sam sve preko interneta i mnogo sam srećan. Verujem da možemo dosta da naučimo na našem primeru iz 2015. kad smo imali po imenima jaču grupu i bili blizu nokaut faze. Sad je prilika da to ispravimo, da kažemo svoju pravu reč u Ligi Evrope“, rekao je Alen Stevanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Alen StevanovićEvropaLiga EvropeFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara