""
""

Škuletić sprema osvetu Mađarima, Tumbasević opet u Voši

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.13. | 22:52

Lale znaju da će im biti teško protiv Mađara, ali veruju u svoje mogućnosti. Vezista koji se vratio iz Moldavije opet trenira na Karađrođu

Vojvodina je “odradila” slabašne Maltežane u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali sada ih čeka mnogo ozbiljniji zadatak u narednoj rundi. Protivnik će biti mađarski Honved koji je sa ukupnih 13:1 u dva meča demolirao crnogorski Čelik. Honved je dužnik Lalama, još iz 1989. godine kada ih je eliminisao u šesnaeestini finala tadašnjeg Kupa Evropskih Šampiona i svi u taboru Novosađana se nadaju osveti. Među njima je trotruski strelac u duelima sa Hibernijanom, Petar Škuletić.
“Biće nam teško s njima i tu nema govora. Međutim, zna se da je svaki duel priča za sebe i da se u svakom mora pružiti maksimum, pogotovo kada je reč o međunarodnoj utakmici. To što su glatko prošli Čelik, ne bih komentarisao niti se opterećivao jer je nama najvažnije da dobro odigramo prvi meč u kojem ih dočekujemo na našem Karađorđu. Želja je, naravno, znamo svi u ekipi, i da pokušamo da se "osvetimo" za našu drugu šampionsku generaciju za poraz od pre 24 godine”, rekao je Škuletić za Novosti.

Izabrane vesti

Upravo golovima robusnog golgetera, Vovodina je došla do preokreta i pobede nad Maltežanima u revanšu na Karađorđu. Napadač je ispaćen aplauzima sa terena, što znači da su zakopane “ratne sekire” između njega i navijača novosadskog kluba.
“Greške su tu da se prave, ispravljaju i opraštaju. Pogrešio sam, izvinio se i nastavljamo dalje u zajedničkom interesu. Na meni je da nastavim da se borim za svaku loptu a zna se, navijači se "kupuju" golovima, jer zbog njih i dolaze na stadion. A oni su plod igre cele ekipe. Najpre je posao uradio Alivodić, malo kasnije Vranješ, a moje je bilo da ih pratim i završim akciju”, kaže Škuletić.

Vojvodina bi uskoro mogla da dobije i jedno osetno pojačanje. Već danima sa Lalama, trenira i njihov bivši prvotimac Janko Tumbasević, koji je slobodan igrač posle isteka ugovora sa moldavskom Dačijom.
“Tumbasević ima planove, određene godine i prioritet mu je inostranstvo, ali reč je o fudbaleru koji je ostavio dobar trag u Vojvodini i kojeg lično mnogo cenim. On trenira sa nama, a hoće li ostati, videćemo, jer ne žurimo ni mi ni on”, rekao je trener Marko Nikolić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Janko TumbasevićPetar ŠkuletićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara