""
""

Škundrić i dalje na čelu Skupštine SD Crvena zvezda, Terzić novi član Upravnog odbora

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.10.14. | 08:08

"Želeo bih da zahvalim svima koji su pomagali Crvenoj zvezdi, posebno kompaniji Gaspromnjeft, koja je svojom podrškom posebno doprinela sveukupnom poboljšanju stanja, bez obzira što to stanje nije onakvo kakvo bi mi želeli", istakao je Škundrić

Predsednik Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić obavljaće tu funkciju i u narednom mandatu, jednoglasno je večeras odlučeno na predlog 16 klubova crveno-belih.

Izabrane vesti

Za potpredsednike Skupštine izglasani su Vladica Popović, Viktor Jelenić i Aca Marković, saopšteno je na sajtu Sportskog društva.

Škundrić je zahvalio članovima Skupštine na ukazanom poverenju, kao i svim dosadašnjim članovima rukovodstva SD Crvena zvezda koji su, kako je naveo, dali doprinos u radu SD i "čiji je rad utkan u sve ove rezultate".
"Takode, želeo bih da zahvalim svima koji su pomagali Crvenoj zvezdi, posebno kompaniji Gaspromnjeft, koja je svojom podrškom posebno doprinela sveukupnom poboljšanju stanja, bez obzira što to stanje nije onakvo kakvo bi mi želeli", istakao je Škundrić.

Izabran je i novi Upravni odbor SD koji broji 20 clanova: Srdan Rašković, Ivan Todorov, Dušan Cincar, Vlada Kovačević, Ana Avramović, Dejan Stamatović, Ðurđevka Čeramilac, Zvezdan Terzić, Miodrag Lemajić, Goran Ðaković, Ivan Bošnjak, Stojan Vujko, Budimir Raičković, Bojan Dimić, Draško Marković, Goran Gole, Nebojša Čović, Anđelka Vukmirović Radulović, Željko Pešut i Mirko Butulija.

Za generalnog sekretara jednoglasno je izabran Igor Milojević, funkciju predsednika Nadzornog odbora obavljaće Andreja Ðulić, a članovi su Steva Ðuranović i Zoran Tošković.

Predsednik Saveta SD Crvena zvezda biće Miroslav Popović, a članovi Nenad Peruničić, Aleksa Marić, Dragoljub Kavran, Zoran Vidaković, Miloš Todorović, Andrija Ðurišić, Ljubomir Ilkić, Milan Ninković, Nebojša Ilić, Kosta Folgić, Stojan Mićović, Milan Šutić, Bratislav Nešić, Miodrag Jeknić i Stevan Milićević.

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaPetar ŠkundrićSrbijaSuperligaZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara