Skupljanje potpisa u Humskoj: Hoće li pristati Tošić, Ostojić i Ilić?

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.19. | 10:06

Oko 90 osoba čeka naplatu od Partizana

Izbor trenera, a tek sportskog direktora je na čekanju. Imaju u Humskoj 1 preča posla. Prvi zadatak uprave Partizana je da „ispegla“ poslovne knjige i spremno dočeka 31. mart, za kad je zakazan monitoring UEFA povodom dobijanja licence za učešće u međunarodnim takmičenjima naredne sezone.

Da bi stekli pravo da opet igraju evropske mečeve, osim rezultatskog crno-beli moraju da budu uspešni i na poslovnom razboju, da u narednih osam dana obezbede oko 2.500.000 evra ne bi li prevazišli finasijske poteškoće koje ih pritiskaju mesecima.

Izabrane vesti

Jedan od načina da se situacija promeni u korist Parnog valjka jeste da poverioci pristanu na reprogram dugova. Praksa započeta pre nekoliko godina ponovo je aktuelna i kako se može čuti većina fudbalera iz aktuelnog sastava pristala je na odlaganje. Sportski žurnal piše da su igrači – uglavnom oni koji imaju dugotrajne ugovore –  u petak, posle razgovora sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, potpisali reprogram. Ne i svi.

Legendarni kapiten Saša Ilić, potom jedan od najiskusnijih prvotimaca Zoran Tošić, kao i štoper Bojan Ostojić nisu, zasad, ništa potpisali. Što ne znači da neće, pošto su razgovori sa njima na temu odlaganja odloženi za narednu sedmicu. Iako valja imati na umu da su njihova dosadašnja očekivanja više puta izneverena, u Partizanu se nadaju da će sva trojica pristati na reprogram kako bi klub prošao kontrolu UEFA.

Dugovanja prema pojedincima iz igračkog kadra podrazumevaju nagrade za osvajanje duple krune iz sezone 2016/17, Kupa Srbije 2018, plasmana u Ligu Evrope 2017... Osim toga, čak 90 osoba čeka naplatu od Partizana, bilo da su u pitanju bivši ili aktuelni igrači, zaposleni u klubu ili oni koji su doskora to bili, odnosno sa crno-belima poslovali. Poput, na primer, Spartaka iz Subotice ili Čukaričkog, povodom neisplaćenih rata u transferima Nemanje Nikolića, Đorđa Ivanovića i Ognjena Ožegovića.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanSaša IlićBojan OstojićZoran Tošićevrolicenca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara