"Zečević"
"Zečević"

Slučaj Mladenović: Požar nema ko da gasi!?

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.13. | 18:35

Stojadinović tvrdi da administracija nije njegov reon posla, a Zečević kaže da je bio na putu i da nije upoznat da je levi bek tužio klub Arbitražnoj komisiji FSS

ZečevićSlučaj sa Milošem DimitrijevićemSrđanom Mijailovićem i Aleksandrom Pantićem očigledno nije dovoljno opametio Crvenu zvezdu. Filip Mladenović, nezadovoljan retkim prilivom finansija i gubitkom statusa standardnog prvotimca, odlučio je da tuži crveno-bele Arbitražnoj komisji FSS.

Na “Marakani” nisu upoznati sa ovim slučajem ili ne žele da budu upoznati. Klub gori, sportski direktor Zoran Stojadinović prebacuje žar u “tuđe dvorište”, a generalni sekretar Miodrag Zečević trenutno se leči ne od opekotina, već od - poslovnog puta.
“Ne znam stvarno kako mogu da ti pomognem. Ja sam sportski direktor i nemam  veze sa plaćanjem, neplaćanjem... Administracija nije moj reon posla. Moraćete da zovete generalnog sekretara”, poručio je Stojadinović.

Zečević, takođe, ne zna šta se dešava u Ljutice Bogdana.
“Ne znam, bio sam na putu još od utorka, a danas mi je slobodan dan. Kao što možete da čujete mrtav sam bolestan”, rekao je Zečević kašljajući.
“Stvarno ne mogu da vam pomognem, jer ne znam šta se dešavalo u poslednjih 24, 36 sati, tako da je najbolje da se čujemo sutra”.

Nedavno se po medijima spominjala mogućnost da će Zvezdu tužiti Darko Lazović zbog duga od 340.000 evra. Čačanin, koji se trenutno oporavlja od teške povrede, tražio je novac od čelnike crveno-belih kako bi napravio svadbu, ali niko se nije udostojio da priča sa njima, a kamoli da mu uplati pare na račun. S obzirom kako se ponašaju na “Marakani” nikoga ne bi trebalo da čudi ukoliko on krene stopama Miloša DimitrojevićaSrđana Mijailovića, Aleksandra Pantića i, na kraju, Filipa Mladenovića.

S obzirom na čistu situaciju, Arbitražna komisija FSS glatko će doneti presudu u korist igrača, a to znači da će klub ostati bez obeštećenja u slučaju odlaska u inostranstvo.  

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip MladenovićMiodrag ZečevićSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara