""
""

Slucki napustio Hal

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.12.17. | 23:39

Ruski strateg otišao iz kluba nakon serije loših rezultata

Ruski strateg Leonid Slucki više nije trener engleskog drugoligaša Hala. Klub iz Istočnog Jorkšira objavio je večeras tu informaciju na svom zvaničnom portalu i saoštio da je do razlaza došlo na obostranu suglasnost.

Izabrane vesti

Hal je napustio i šef klupske strategije Oleg Jarovinski.
„Leonid je nuumorno radio i bilo je zadovoljstvo surađivati sa njim. Nažalost, rezultati nosu poboljšane na način kako su želele obe strane, pa je dogovoreno da se saradnja završi. Želim da zahvalim Leonidu i Olegu na njihovim naporima i želim im sve najbolje u budućnosti“, rekao je potpredsednik Tigrova Ehab Alam.

Bivši selektor Rusije i dugogodišnji strateg CSKA iz Moskve izrazio je zahvalnost na ukazanom poverenju u proteklom periodu.
„Želim zaista svima da zahvalim, vlasniku, a posebno navijačima. Veoma sam ponosan što sam prošao kroz ovo iskustvo. Bilo je izazovno, ali i vrlo uzbudljivo. Hal će uvek biti deo mog srca i želim mu sve najbolje u budućnosti“, rekao je Slucki.

Hal se nakon 20 odigranih kola nalazi na 20. mestu engleskog Čempionšipa što je daleko lošiji učinak od onog koji su u svojim planovima imali čelnici ovog kluba.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČempionšipEngleskaHal sitiLeonid Slucki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara