Rašfordov Rols Rojs posle udesa (Printscreen)
Rašfordov Rols Rojs posle udesa (Printscreen)

Slupao Rols Rojsa od 800.000 pa se hladi od vožnje: Rašford na trening kombijem od 300.000 evra (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.23. | 16:48

Sladak život u Mančesteru...

Zabolela je Markusa Rašforda glava od troškova popravke, nakon što je pre tri nedelje, vraćajući se kući posle meča sa Barnlijem, slupao svog skupocenog Rols Rojsa, procenjenog na oko 800.000 evra. Stoga je napadač Mančester Junajteda procenio da je bolje da u narednom periodu eskivira sedanje za volan.

Međutim, od udobnosti i luksuza nije odusto. Pa tako u trening centar Crvenih Đavola u Karingtonu dolazi kao suvozač, a dovozi ga priivatni šofer. I to u kombiju vrednosti blizu 300.000 evra! Verzija Mercedes Vito-a od 200.000 nije zadovoljila potrebe engleskog reprezentativca, pa je veliki ljubitelj motornih vozila odlulčio da se počasti Mercedes Sprineterom, koji nema šta nema od opreme.

Izabrane vesti

Sedišta mogu da se transformišu u bračni krevet, kompletan enterijer pokriven je kožom, a tu su i televizor od 40 inča, efekat zvezdanog neba na plafonu, električne zavese, ugrađeni frižider i Nesprso aparat. Gotovo kuća na točkovima jer neke verzije Mercedesovog Sprintera imaju ugrađene i toalete.

Rašfordu je, naravno, ovo isključivo prevozno sredstvo od kuće do treninga. A dok uživa u jutarnjoj kafi i odmara od saobraćajne gungule iz prvog lica, verovatno razmišlja koju će zver na četiri točka biti sledeća u njegovom voznom parku.

Raspoloženje ume da kvari kiša, ali sladak je život u Mančesteru... Naročito kada ste zvezda Junajteda, ili Sitija.


tagovi

Mančester JunajtedMarkus RašfordEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara