""
""

Smejurija od suđenja i dva penala u moskovskom derbiju: CSKA sačuvao plus pet u odnosu na Lokomotivu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.09.15. | 14:53

Arbitar Sergej Karasev bio centralna figura derbija u glavnom gradu Rusije – 1:1

Na jednoj strani Zoran Tošić, Dumbija, Berezucki. Na drugoj Pejčinović, Dinga, Denisov... Ali tokom moskovskog derbija u gro planu nisu bili superstarovi CSKA i Lokomotive, već arbitar – Sergej Karasev.

Sudija je kontroverznim odlukama u prvom poluvremenu skrojio ishod meča kojim zadovoljniji mogu da budu domaćini. Istina, ne može se reći da je Karasev oštetio neki od timova, ali je u prvom poluvremenu dosudio dva diskutabilna penala.

Izabrane vesti

Prvo je blagi kontakt Pančenka i Šiškina u šesnaestercu gostiju okarakterisao kao penal, a egzekutor je bio Dumbija. Euforija se osećala među domaćim navijačima, ali za samo pet minuta usledio je hladan tuš.

Možda svestan činjenice da je napravio previd na štetu Lokomotive, Karasev kao da je hteo da kompenzuje stvari. Iako je bio daleko od lopte Kolomejcev se stropoštao, a arbitar pokazao na kreč. Strelac je bio Nijase.

Bio je to i konačan rezultat, mada je Lokomotiva u drugom poluvremenu ostavila nešto bolji utisak. Visokim presingom gosti su pokušali da udave Armejce, ali nisu uspeli. Štoper Nemanja Pejčinović je zauzeo mesto u stratnoj postavi gostiju, dok je Petar Škuletić presedeo meč na klupi.

Zoran Tošić je imao nekoliko zapaženih prodora, a dobio je i žuti karton. CSKA je ovim remijem sačuvao pet bodova više u odnosu na Lokonmotivu.

RUSIJA, Premijer liga 10.kolo

SUBOTA

CSKA – Lokomotiva 1:1 (1:1)
/Dumbija 16 pen, Nijase 21 pen/

15.30 Anži – UFA

18.00 Spartak M – Zenit

NEDELJA

12.30 Krila Sovjetov – Dinamo Moskva

15.30 Krasnodar – Terek

18.00 Rubin – Ural

PONEDELJAK

15.30 Amkar – Mordovija

18.00 Rostov - Kuban

 


tagovi

Zoran TošićSejdu DumbijaRusijaPremijer ligaNemanja PejčinovićLokomotiva MoskvaEvropaCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara