""
""

Snajder je prošlost, sad je u modi Nasri!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.08.17. | 23:15

A sa njim i Favrova davnašnja želja Mehmedi

Pokušaj sa Veslijem Snajderom nije uspeo, ali Nicina uprava ne očajava previše, već kreće po još jedan veliki potpis - Samira Nasrija!

Izabrane vesti

Želja novog trenera Nice Lusijana Favra očigledno jeste da Mariju Baloteliju obezbedi igrača sa pozamašnim iskustvom, a u ovom trenutku Nasri je jedna od opcija koje nisu preskupe, a mogle bi da se uklope u koncepciju švajcarskog stručnjaka. 

Nasri se vratio na Etihad posle završenih obaveza na pozajmici u Sevilji, ali za njega nema mesta u planovima Pepa Gvardiole. Mančester Siti je već pokušao da ispregovara transfer u Sevilju, potom u Tursku, ali su se oba pokušaja završila bezuspešno. 

Ipak, Nica bi na putu realizacije velikog transfera mogla da naiđe na nekoliko bitnih problema. Pre svega - obeštećenje, jer se Siti neće odreći Nasrija tek tako, iako je odavno otpisan u Mančesteru. Navodno, Siti ne bi imao ništa protiv da pusti Francuza za 10.000.000 evra. A onda i Nasrijeva astronomska godišnja primanja, od gotovo 7.000.000 evra godišnje! 

Dok će Nica pokušati da reši sve moguće probleme u poslu sa Sitijem, Favr će ovog leta pokušati da dovede i davnašnju želju - Admira Mehmedija

Momak rođen u Gostivaru i dalje je na vrhu Favrove liste želja za ovo leto, a nedavno je otkriveno da u Mehmedijevom ugovoru postoji otkupna klauzula postavljena na 10.000.000 evra. 

Presudnu ulogu u realizaciji ovih transfera imaće ishod revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ajaksa. Prvi meč, odigran na Azurnoj obali, završen je rezultatom 1:1, a Ajaks je posle prvih 90 minuta ostavio daleko bolji utisak. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Admir MehmediBajer LeverkuzenEngleskaEvropaFrancuskaLiga 1Mančester SitiNemackaNicaPremijer ligaSamir Nasri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara