""
""

Šok terapija: Radnički smenio Jovovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.03.14. | 22:37

Posle poraza u finalima Superkupa i Kupa Srbije, kao i gubitka liderske pozicije u prvenstvu ceh je platio trener Kragujevčana

Šok u Kragujevcu! Upravni odbor Radnički Kon Tikija smenio je šefa stručnog štaba Dejana Jovovića i ekipu će do daljnjeg voditi dosadašnji prvi pomoćnik, Uroš Stevanović.

Čelnici Radničkog ističu da su ovaj potez povukli zbog poraza u finalima Super kupa Evrope i Kupa Srbije, kao i gubitka prvog mesta na tabeli Prve A lige (sve od Crvene zvezde), pa Jovoviću nisu pomogli odlični rezultati u Evroligi ove sezone.
„Jovović je dosta toga uradio za Radnički. Klub nije odlučio da ga smeni jer ga smatra glavnim krivcem za prethodne poraze od Zvezde, već više da bi izazvao šok terapiju. On nije jedini krivac za neuspehe, odgovornost snosimo svi. Razumem odluku kluba da je lakše zameniti trenera nego 13 igrača. Imali smo odličnu saradnju, radi se o dobrom treneru, ali, jednostavno, takve stvari se dešavaju u sportu“, izjavio je sportski direktor Radničkog, Jugoslav Vasović.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

VK RadničkivaterpoloSrbijaDejan Jovović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara