""
""

Šok u Italiji: Kasano se povukao iz fudbala

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.17. | 14:15

Samo osam dana nakon što je potpisao ugovor sa Veronom Petar Pan rekao zbogom fudbalu

Samo osam dana nakon što je potpisao ugovor sa povratnikom u Seriju A, ekipom Verone, italijanski veteran Antonio Kasano odlučio je da napusti fudbal.

Izabrane vesti

Gazeta delo Sport saznala je iz izvora bliskih fudbaleru da je 35-godišnji napadač rekao zbogom klubu iz Grada ljubavi, i najverovatnije se istovremeno oprostio i od profesionalnog igranja fudbala iz porodičnih razloga. Navodno, u pitanju je tuga za rodnim gradom...

Kako je najavljeno, tokom popodneva Kasano će se obratiti javnosti zvaničnim saopštenjem u kome će otkriti razloge za naprasni odlazak iz Verone. Antonio je 10. jula potpisao ugovor sa povratnikom u Seriju A, ali je potom odlučio da napusti tim trenera Fabija Pekije.

Novo okruženje ga je dočekalo s velikom euforijom, a uspeo je da odigra i dve prijateljske utakmice u novom klubu. Međutim, posle nešto više od nedelju dana. popularni Petar Pan je doneo neočekivanu odluku da se pozdravi sa Veronom, a verovatno i sa profesionalnim fudbalom.

Tokom duge karijere, nestašni dečak italijanskog fudbala je nosio dresove Barija, Rome, Reala, Sampdorije, Milana, Intera, Parme i Verone.

Za reprezentaciju Italije Antonio Kasano je odigrao 39 utakmica i postigao 10 golova.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Antonio KasanoItalijaSerija ATransferiVerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara