""
""

Šou malih Španaca: Het-trik Deulofeua i magične asistencije dečaka koga se Benitez lako odrekao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.11.15. | 21:19

Furija pregazila Gruziju u kvalifikacijama za EP

Eksplozija Đerara Deulofeua na obalama Mediterana. Krilni napadač Evertona postarao se da meč Grupe 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija između Španije i Gruzije bude šou jednog čoveka. U njegovom slučaju dečaka. Izdanak Barselonine škole bukvalno je pregazio protivnika, jer je postigao het-trik i Crvenoj furiji obezbedio ubedljivu pobedu - 5:0.

Deulofeu je u Almeriji bio nezaustaljiv: prvi gol dao je na uigranu akciju iz prekida, drugi u prepoznatljivom stilu prodorom sa krila, a treći majstorski izvedenim slobodnim udarcem.

Izabrane vesti

Preostala dva gola za izabranike selektora Alberta Seladesa dela su napadača Atletik Bilbaa, Injakija Vilijamsa i Betisovog veziste Danijela Kebalosa.

Vredi istaći sjajnu rolu Marka Asensija, centralnog veziste Reala koga je kraljevski klub letos poslao na pozajmicu u Epsnjol, jer treneru Rafaelu Benitezu nije bio potreban. Bivši igrač Majorke bio je, uz Deulofeua, centralna figura meča, sjajno se kretaro, razigravao saigrače i „spakovao“ dve asistencije.

Ovim trijumfom mladi Španci su posle četiri kola ostali na drugom mestu kvalifikacione Grupe 6 za završni turnir u Poljskoj 2017, sa deset bodova, iza Hrvatske koja ima maksimalnih 12.

REZULTATI KVALIFIKACIJA ZA EP MLADIH REPREZENTACIJA

Grupa 1

Češka - Belgija 1:0

Grupa 3

Francuska - Severna Irska 1:0

Grupa 4

Portugal - Albanija 4:0
Izrael - Mađarska 3:0
Grčka - Lihtenštajn 5:0

Grupa 6

Španija - Gruzija 5:0

Grupa 7

Rusija - Farska Ostrva 2:0

Grupa 8

Kipar - Turska 0:3
Holandija - Belorusija 1:0

Grupa 9

BiH - Engleska 0:0

Pratite MOZZART i na Vajberu!


tagovi

Španijareprezentativni fudbalmlada reprezentacija Španijemeđunarodni fudbalĐerar Deulofeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara