"Aleksandar Radovanović "
"Aleksandar Radovanović "

Spartakov štoper blizu selidbe u Portugaliju

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.01.18. | 14:26

Sačekaće ga Nikola Maraš

Aleksandar Radovanović Jesen iz snova za Subotičane i kao posledica kvalitetnog rada kod Aleksandra Veselinovića interesovanje brojnih klubova za vedete Spartak Ždrepčeve krvi. Đorđe Ivanović, Nemanja Nikolić, Stefan Hajdin… Svi oni su odavno u tefterima skauta što najvećih srpskih što evropskih klubova. Međutim, nije nemoguće da će inostrani angažman pre svih njih pronaći Aleksandar Radovanović.

Ovaj Šapčanin je jesenas bio stub Spartakove odbrane i po opštem izboru izrastao u jednog od najpouzdanijih štopera u Superligi. Partije 24-godišnjeg defanzivca nisu prošle neopažene, pa bi prema informacijama MOZZART Sporta Radovanović vrlo lako mogao da karijeru nastavi u Portugaliji.

Izabrane vesti

Tamošnji prvoligaš Šaves ima veoma dobra iskustva sa štoperima iz Srbije, pošto je letos iz Rada za 400.000 evra doveo Nikolu Maraša, a sada za njega traži okruglo 6.000.000. Štutgart se interesovao, ali ga je oterala visoka cena.

Međutim, eventualni dolazak Radovanovića možda bi značio i Marašev odlazak u neki veći klub. Dok bi Radovanoviću doneo priliku da se dokaže u ligi mnogo jačoj od naše i time u budućnosti možda izbori za još unosniji ugovor.

Doduše, fudbalska pijaca ume da bude varljiva, pa između tog "mogao bi" i parafa na ugovor treba još mnogo toga da se iskristališe.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPortugalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara