Spartaksova generalka za Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.06.18. | 13:20

Ekipa iz Jurmale u krizi gostuje Liepaji od 18 časova

Spartaks, prvi protivnik Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u velikoj je krizi. Dva vezana poraza zabeležili su šampioni Letonije u tamošnjem prvenstvu, zbog kojih su već sada poprilično zaostali čak 12 bodova za vodećim RFS-om.

Crveno-bele iz Jurmale večeras čeka novo iskušenje, teško gostovanje trećeplasiranoj Liepaji, koje će biti prilika i za stručni štab beogradskog tima da dobro skautira narednog rivala kako ne bi bilo iznenađenja. Spartaks nema šta da krije desetak dana uoči premijernog okršaja s Beograđanima u Rigi i mora da izvede najjači sastav jer je vrag odneo šalu.

Izabrane vesti

Biće ovo ujedno i poslednji prvenstveni meč Spartaksa pre dvomeča sa srpskim šampionom, pošto ih očekuje 20-dnevna pauza u tamošnjem prvenstvu.

Lieapaja u poslednje vreme igra dobro, vezala je dva lagana trijumfa od po 2:0 i sa velikim ambicijama dočekuje večerašnji duel. Cilj je pobediti Spartaks i pobeći mu na trećem mestu još više, iako u gostujućem taboru očekuju da proradi i nedavno pojačanje iz moskovskog Spartaka, 23-godišnji centarfor Denis Davidov.

Zanimljiv meč igra se od 18 sati na stadionu Daugave u Liepaji.

LETONIJA 1 - 14. kolo

Subota
16.00: (18,00) Valmijera (7,50) Riga (1,12)
18.00: (2,10) Liepaja (3,25) Spartaks (3,35)


tagovi

sportsko klađenjeLetonija 1Spartaks Jurmala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara