SPISAK JAPANA: Pozvan i 中村 航輔

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 09:52

Ono što je najvažnije tu su glavne zvede Kejsuke Honda, Šinđi Kagava i Šinđi Okazaki

Japanci su objavili su preleminarni spisak od 27 igrača, koji konkurišu za predstojeći Mundijal, a prilikom saopštavanja putnika za Rusiju ostali su verni svom pismu, pošto su sva imena napisana u piktogramima.

Samuraji svakako nemaju tim koji može da se bori za svetsku titulu, ali su bez premca bili najoriginalniji kada je saopštavanje konačnog spiska u pitanju.

Izabrane vesti

Tako je čitav svet bio prinuđen da se znalazi u prevodu, a mi smo odlučili da vas malo nasmejemo, pa smo stavili originalnu fotografiju koja je objavljena na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza Japana.

Ono što je najvažnije tu su glavne zvede Kejsuke Honda, Šinđi Kagava i Šinđi Okazaki, koji će predvoditi ovaj nacionalni tim u grupi H, gde se još napalaze Poljska, Senegal i Japan.

Samuraji će odigrati tri prijateljske utakmice do Svetskog prvenstva, a protivnici će im biti Gana, Švajcarska i Paragvaj.

Spisak koji je objavio selektor Akira Nišino izgleda ovako:

GOLMANI: Eidži Kavašima (Mec), Masaki Hiašiguči (Gamba), Kosuke Nakamura (Kašiva);

ODBRANA: Juto Nagatomo (Galatasaraj), Tomoaki Makino (Urava), Maja Jošida (Sautempton), Hiroki Sakai (Marselj), Gotoku Sakai (Hamburg), Gen Šoji (Kašima), Vataru Endo (Urava), Naomiči Ueda (Kašima);

VEZNI RED: Makoto Hasebe (Ajntraht), Tošihirio Aojama (Hirošima), Kejsuke Honda (Pačuka), Šinđi Kagava (Dortmund), Hotaru Jamaguči (Serezo Osaka), Genki Haraguči (Fortuna Dizeldorf), Takaši Usami (Fortuna Dizeldorf), Gaku Šibasaki (Hetafe), Rijota Ošima (Kavasaki), Kento Misao (Kašima), Jusuke Idegulči (Deportiva Leonesa);

NAPAD: Šinđi Okazaki (Lester), Juja Osako (Keln), Jošinori Muto (Majnc), Takuma Asano (Štutgart).

Foto: Tviter


tagovi

Rusija2018Mundijal 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara