""
""

Spisak reprezentacije Engleske: Hodžson pozvao i nekadašnjeg huligana iz osme lige

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.05.15. | 21:48

Engleski selektor objavio listu od 24 igrača na koje računa za mečeve protiv Irske i Slovenije, a najveća iznenađenja su golman Barnlija i napadač Lestera

Obelodanjen je spisak od 24 igrača Engleske koji će se u junu suprostaviti Irskoj u prijateljskom susretu i Sloveniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Selektor Roj Hodžson je na listu uvrstio trojicu debitanata.

Izabrane vesti

Prve pozive u reprezentaciju Engelske su dobili Čarli Ostin iz Kvins Park Rendžersa kao i Barnlijev golman Tom Hiton. Priliku da debituje za Gordi albion će dobiti i Džejmi Vardi, otkriće sezone u dresu Lestera. Momak je do pre nekoliko godina igrao u osmoj ligi i bio registrovani huligan koji nije mogao da nastupa za svoj klub u drugom poluvremenu popodnevnih utakmica jer je u to vreme morao da se javlja u policijsku stanicu.

Seoski igrač iz osme lige, huligan u pokušaju, najskuplji amater i tabadžija Mančester Junajteda

Mesta na spisku nije bilo za vezistu Mančester Junajteda Ešlija Janga, a prednost u odnosu na njega dobili su Androz Tauzend i Teo Volkot. Zanimljivo je da se na spisku našao samo jedan igrač iz šampionskog tima Čelsija, štoper Geri Kejhil, dok će na sredini terena ponovo biti trojica Liverpulovih fudbalera – Džordan Henderson, Adam Lalana i Rahim Sterling o kojem mediji bruje već danima.

Spisak reprezentacije Engleske:

Golmani: Robert Grin (KPR), Džo Hart (Mančester Siti), Tom Hiton (Barnli).

Odbrana: Rajan Bertrand, Natanijel Klajn (obojica Sautempton), Geri Kejhil (Čelsi), Kiran Gibs (Arsenal), Fil Džagelka (Everton), Fil Džons i Kris Smoling (Mančester Junajted).

Vezni red: Ros Barkli (Everton), Fabijan Delf (Aston Vila), Džordan Henderson, Adam Lalana, Rahim Sterling (Liverpul), Rajan Mejson, Androz Tauzend (Totenhem), Džejms Milner (Mančester Siti), Džek Vilšir (Arsenal).

Napad: Vejn Runi (Mančester Junajted), Dani Velbek (Arsenal), Čarli Ostin (KPR), Džejmi Vardi (Lester). 

(FOTO: Action images)


tagovi

Tom Hitonreprezentativni fudbalreprezentacija EngleskePremijer ligaLester SitiEvropaEngleskaDžejmi VardiČarli Ostin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara