""
""

Srbija dobro prošla: Idemo na Brazil, Malu Albaniju i Kostariku

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.12.17. | 16:49

Žreb u Moskvi rekao svoje

Srbija će na Prvenstvu Sveta u Rusiji 2018.godine igrati u grupi E zajedno sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kostarike, odlučeno je žrebom u Moskvi.

Izabrane vesti

Može se reći da su Orlovi solidno prošli. Tačno je da nas čeka epski duel sa Brazilom, prvi na Mundijalu još od 1974.godine, ali Srbija ima čemu da se nada. Prvenstvo ćemo otvoriti duelom sa Kostarikom i biće to idealna prilika da trijumfom najavimo plasman u osminu finala. Našu selekciju je izvukao legendarni italijanski defanzivac Fabio Kanavaro.

ŽREB ZA MUNDIJAL: Nemci u grupi smrti, Rusi kao da su birali rivale, komšije Hrvati protiv Argentinaca...

Uz pretpostavku da je Brazil najveći favoriti jasno je da će nam Švajcarci biti najveći rivali za prolaz dalje. Mogo toga znamo o  ovoj selekciji koju neki nazivaju Malom Albanijom. Iza sebe Švajcarci imaju odlične kvalifikacije. Imali su devet pobeda u nizu, ali su u poslednjem kolu izgubili od SPortugala, pa su sreću potražili u baražu. Bolji su bili od Severne Irske.

Kako je tekao žreb za Mundijal

Gledajući tok i ishod žreba bingo bi predstavljala grupa A gde će igrati Rusija, Arabija, Egipat i Urugvaj... Međutim, izbegli smo društvo Portugala i Španije, a dobro je što nismo zapali u grupu sa Nemačkom i Meksikom.

(Foto Action Images)


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeMundijal 2018reprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara