""
""

Srbijom kruže glasine, u Spartaku odlučni: Ne puštamo Zvezdu! Dovoljno nam je i 1:0

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.04.14. | 08:57

''Gosti su se uvek mučili u Subotici, tako će biti i sada'', kaže bivši član crveno-belih Andrej Mrkela

Zvezda za nastavak pobedonosne, Spartak za prekid serije bez trijumfa. Meč 22. kola Superlige, zakazan za subotu od 15.30 ima ogromnu važnost i za crveno-bele (borba za titulu) i za Plave golubove (da se ne survaju ka opasnoj zoni), zbog čega iz Subotice najavljuju kako nema šanse da će igrati za bilo čiji drugi interes osim za – svoj.

Naime, po već ustaljenoj praksi maltene uoči svakog kola ovdašnjeg šampionata priča se kako Zvezda mora da pobedi i da će joj, navodno, rival prepustiti bodove, ali Andrej Mrkela (22), vezista koji je nekad bio član kluba sa Marakane, demantuje takav scenario.
Uvek kad se igra s večitima, kruže takve priče, ali o tome nema govora, ne igramo za druge. Zvezda je pod pritiskom i potrebna joj pobeda, ali to ne znači da ćemo je pustiti. Naprotiv, u Subotici im nikad nije bilo lako, uvek su se mučili i tako će biti i sada. Nadamo se pobedi, makar s minimalnim rezultatom, da tako prekinemo niz remija“, rekao je Mrkela, a prenosi Sport.

Izabrane vesti

Spartak je vezao pet remija, ali očigledno ima recept za Crvenu zvezdu od koje u Subotici nije primio gol već tri i po godine.
Zvezda ima 11 vezanih pobeda, a mi pet remija, tako da skor nije ohrabrujući, ali daćemo sve od sebe. Teren je prilično loš i to će možda biti otežavajuća okolnost za goste, koji su za razliku od nas navikli da igraju u mnogo boljim uslovima. Prošle godine smo pobedili i verujem da to možemo da ponovimo“, dodao je vezista Spartaka Goran Antonić.

(FOTO: MN Press)

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaSpartak Zlatibor vodaAndrej Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara