""
""

SRPSKA PIJACA: Kirgistanac u Novom Pazaru, Jagodina vratila Cvetkovića i Mitoševića, Voždovac sve jači

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.01.16. | 11:43

Ćurani vratili tandem sa kojim su osvojili Kup Srbije 2013.godine

Prva lasta u Novom Pazaru stigla je iz – Litvanije. Ugovor sa Pazarcima potpisao je Tamarlin Kozubajev, visoki štoper koji je prethodnu sezonu proveo u litvanskom Granitasu, prenosi Sportski žurnal.

„Kozubajev je potpisao ugovor na godinu i po. Priključiće nam se 25.januara, posle turnira bivših republika SSSR-a“, otkrio je sportski direktor Novog Pazara Denis Karadić.

Izabrane vesti

Dok Novi Pazar eksploatiše kirgistansko tržište Jagodina je pojačanja pronašla u Kazahstanu. Iz te zemlje vratila su se dvojica igrača koji su ostavili više nego solidan utisak u Pomoravlju. Reč je o beku Ivanu Cvetkoviću i zadnjem veznom Vuku Mitoševiću.
„Poziv Gorana Milanovića da se vratim oberučke sam prihvatio. Za Jagodinu me vežu lepe uspomene. Ovde sam ostvario najveći uspeh u dugogodišnjoj karijeri, bio u timu koji je pobedio Vojvodinu u finalu Kupa“,
rekao je Ivan Cvetković.

Konkurenciju na poziciji levog beka pojačao je Voždovac. Novi član Zmajeva postao je Bojan Puzigaća. Reč je o 30-godišnjem momku koji je dva puta bio šampion Bosne i Hercegovine sa Sarajevom.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Vuk Mitoševićfk voždovacSuperligaSrbijaNovi PazarJagodinaIvan CvetkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara