""
""

Srpska se truba iz Bijeljine čuje: Krstajićev Radnik torpedovao Tuzlake, osvojio prvi trofej i obezbedio Evropu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.05.16. | 19:45

Ekipa trenera Slavka Petrovića u revanš susretu savladala Slobodu i osvojila Kup Bosne i Hercegovine -3:0

Slaviće se večeras u Bijeljini. A kako i ne bi kada je tamošnji ljubimac Radnik napravio istorijski uspeh, osvojivši Kup Bosne i Hercegovine. Ekipa koju predvodi nekadašnji strateg Rada Slavko Petrović deklasirala je na svom terenu Slobodu iz Tuzle i osvojila prvi trofej od osnivanja kluba – 3:0.

Imaće razloga i predsednik Radnika Mladen Krstajić dobrano da časti. Radnik je današnjim trijumfom obezbedio učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Da će ovu biti dan Radnika nagovešteno je već u petom minutu. Vezista domaćina Dušan Hodžić je odapeo udarac sa nekih 18 metara i savladao Pirića. Ispostaviće se da je to bio trenutak odluke, jer je Radnik u nastavku odigrao kao u transu. Sa druge strane Sloboda je delovala bezvoljno...

Dželat ekipe Husrefa Musemića bio je Memišević. On je sa dva gola u 53 i 87.min utu torpedovao Slobodu, ekipu koja je ostala bez trofeja. A u jednom trenutku je bila blizu duple krune.


tagovi

SrbijaSlavko PetrovićRadnik BijeljinaMladen Krstajićmeđunarodni fudbalEvropaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara