""
""

Š-Š Mančester Junajted, Van Gal potrošio 300.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.15. | 15:52

Basti će biti prvi Nemac u istoriji Crvenih đavola, Francuz je postao jedno od deset najskupljih pojačanja ikada

Posle Memfisa Depaja i Matea Darmijana, Mančester Junajted je predstavio sledeća dva velika pojačanja. Danas su na Old Trafordu promovisani Bastijan Švajnštajger i Morgan Šnajderlin koji su sinoć odradili lekarske prglede i jutros potpisali ugovore.

Izabrane vesti

Na taj način je Van Gal završio sa dovođenjem pojačanja u veznom redu gde će pored poemnutog tandema imati Kerika, Blinda, Matu, Felainija, Ereru, Valensiju, Janga, Depaja, Di Mariju, Januzaja, Pauela, Lingarda i Pereiru. Svi oni će konkuriasti za pet pozicija u timu.

Bastijan Švajnštajger je plaćen 20.000.000 evra i postao je prvi Nemac u istoriji slavnog kluba sa Old Traforda. Morgan Šnajderlin je Sautemptonu plaćen oko 35.000.000 evra što ga čini devetim najskupljim igračem u istoriji kluba.

Sa ova dva transfera, Luj Van Gal premašio sumu od 300.000.000 evra potrošenih za godinu dana samo na plaćenje obeštećenja!
„Naravno, Bastijan za mene nije nešto novo. Radili smo zajedno u Bajernu i iskreno sam oduševljen što ćemo sarađivati i u Mančester Junajtedu. On je vrhunski profesionalac i igrač koji ima kontrolu nad dešavanjima na terenu. Biće veliko pojačanje za nas. Morgan je veoma talentovan igrač sa sa velikom energijom i umećem. Njegovi kvaliteti će se savršeno uklopiti da igračima koje već imamo u ekipi. Veoma sa zadovoljan što smo realizovali transfer pr odlaska na pripreme u SAD“, istakao je Van Gal.

Nemac nije krio oduševljenje na promociji...
„Uživao sam u vremenu provedenom u Bajernu i nije bilo lako doneti odluku da napustim klub. Mančester Junajted je jedini klub zbog kojeg bi napustio Bajern. Srećan sam što ću igrati u najneizvesnijem prvenstvu u Evropi i što ću opet raditi sa Van Galom. Vreme provedeno u bajernu nikada neću zaboraviti i želim svima da zahvalim na podršci koju su mi pružali“, rekao je popualrni Basti.

Francuski vezista Šnajderlin je prošlog leta bio na kroak od prelaska u Arsenal ili Totenhem, a sada je postao jedan od najskupljih igrača u istroiji Mančester Junajteda.
„Presrećan sam što sam postao igrač Mančester Junajteda. Kada sam čuo da je Junajted zainteresovan za mene, nisam imao dilemu u izboru. Proveo sam prelepih sedam gofdina u Suatemptonu i taj klub će uvek biti u mom srcu“, istakao je Šnajderlin na promociji.


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015Morgan ŠnajderlinLuj van GalEvropaEngleskaBastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara