"Nemanja Vidić"
"Nemanja Vidić"

Šta će nam Vidić, pita se Manćini?

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.14. | 14:08

Misleći na činjenicu da štoper Mančester junajteda ne bi mogao da Galatasaraju pomogne u Ligi šampiona

Nemanja VidićEngleski mediji već dugo bruje o sve bližem kraju ere Nemanje Vidića u Mančester junajtedu, ali nije baš sve što novine objave apsolutno sigurno. Kao što se, recimo, informacija o Vidićevom transferu u Galatasaraj ispostavila kao netačna, jer trener Lavova Roberto Manćini srpskog štopera ne vidi kao idealno rešenje.

Ne zbog nedostatka kvaliteta, naravno, već čisto iz razloga što je 32-godišnju Užičanin ove sezone već igrao u Ligi šampiona, pa ne bi mogao da Galati pomogne u nokaut fazi elitnog takmičenja.
"Svaki trener bi poželeo tako iskusnog igrača u timu. On je tip fudbalera koji zaista pravi razliku na terenu. Međutim, meni je potreban igrač koji može odmah da igra Ligu šampiona. Nebitno koliko je dobar. Mora da igra hitno. Stoga, Vidić nije u našim planovima", jasan je Manćini.

Izabrane vesti

Izostanak dogovora sa Galatasarajom, ipak, ne znači da Vidić ostaje na Old Trafordu. Menadžer Silvano Martina čak tvrdi da se takva mogućnost ne razmatra. Barem ne trenutno.
"U ovom momentu bih isključio mogućnost produžetka ugovora sa Mančester junajtedom", kaže Martina.
"Ali, Vidić je vrlo dobar fudbaler i neće imati problema sa pronalaženjem novog kluba. Nekoliko ekipa ga prati i mirni smo po tom pitanju".

Vidićev ugovor sa Mančester junajtedom, inače, ističe na kraju sezone, a 32-godišnji defanzivac još od 1. januara može da bez dozvole kluba pregovara sa zainteresovanim poslodavcima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaEngleskaGalatasarajTurskaSuper ligNemanja VidićSilvano MartinaRoberto ManćiniPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara